Abone Ol

Doktor kılığına girip tecavüz etti!

Hindistan'da yaşanan tecavüz skandalında doktor kılığına giren bir adam, yeni doğum yapmış kadına yoğun bakım ünitesinde tecavüz etti.

Doktor kılığına girip tecavüz etti!

Hindistan'ın Haryana eyaletinin Jhajjar bölgesinde geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayda özel bir hastanede kız çocuğu doğurduktan hemen sonra yoğun bakıma alınan kadın tecavüz uğradı.


Olayı soruşturan ekibin başı polis Suresh Kumar, polis eşi 22 yaşındaki ismi açıklanmayan kadının sezaryenle cumartesi sabaha karşı doğum yaptıktan sonra yoğun bakım ünitesine yönlendirildiği, yaklaşık 03:20'de doktor elbisesi içinde bir adamın yoğun bakım bölümüne girerek genç kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Tam olarak kendinde olmayan tecavüz mağduru kadının, kendisini doktorun muayene ettiğini sanarak tacizcisine tepki göstermediği ifade edildi.

Haryana eyaleti Sağlık Bakanı Anil Vij, polise bu tecavüz olayı zanlısının hızlıca yakalanması için emir verildiğini belirterek  "Kanunlar çerçevesinde zanlıya karşı sert tedbirler alacağız" dedi.

Bakan Vij, zanlının tecavüz olayını gerçekleştirdikten sonra yakında bulunan başka bir özel hastaneye giderek tecavüz olayını burada da tekrarlamak istediğini açıkladı.

Tacize yeltendiği kadının bağırarak etraftakileri uyarmasıyla olay yerinden kaçtığı belirtilen zanlının görüntüleri hastanenin kameralarınca kaydedildi. Eşkalinin belirlenmesine çalışılan zanlının en kısa sürede yakalanacağı açıklandı.