Abone Ol

Doğuş Grubu Star TV ve NTV'nin satışını üçüncü kez yalanladı

Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun gündeme tekrar getirdiği, Star TV ve NTV'nin BeIN grubuna satışıyla ilgili iddialara yine yalanlama geldi.

Star TV ve NTV'nin satışı üçüncü kez yalanlandı

Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen; Star TV, NTV, NTV Spor ve puhutv’nin satılacağı yönündeki iddialarını yalanladı. Yerdelen, grubun satılacağı yönündeki iddiaları “Doğuş Yayın Grubu’nun varlıklarının satılacağı iddiaları doğru değil”, diyerek yalanladı.

Doğuş Grubu Star TV ve NTV'nin satışını üçüncü kez yalanladı - Resim: 1NTV ve Star TV'nin Katarlı gruba satışında son durum!

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, ‘Star TV satılıyor’ başlıklı yazısında, ‘içeriden bilgi aldığını’ belirtmiş ve satış konusunda görüşmelerin yapıldığını ancak ne zaman sonlanacağının net olmadığını ifade etmişti.

Koloğlu yazısında, ‘Satış listesindeki Star TV, NTV, NTV Spor ve puhutv’nin 800 milyon dolar karşılığında Katarlı beIN Group’a satılacağı’ yönünde haberlerin çıktığını da hatırlatmıştı. Merkezi Doha’da yer alan beIN Group, Ağustos 2016’da Digiturk’ü satın almıştı. (Sputnik) - See more at: http://medyatava.com/haber/dogus-grubundan-satis-iddialariyla-ilgili-flas-aciklama_145136#sthash.diVDpoyT.dpuf