Abone Ol

Doğan Medya Grubu ve Kanal D'den bomba ayrılık!

Doğan Medya Grubu'nda uzun yıllardır yöneticilik yapan bir isimle kurumun yolları ayrıldı.

Doğan Medya Grubu ve Kanal D'den bomba ayrılık!

Medyaradar.com'un özel haberine göre,  Doğan Medya Grubu, CNN Türk ve Kanal D eski Genel Müdürü Barış Tünay'la yolları ayırdı.

Kanal D Genel Müdürlüğü görevini geçtiğimiz Ağustos ayında Doğan TV Holding Uluslararası Satış Grup Başkanı Özge Bulut Maraşlı'ya devreden Tünay 'markalı içerik ve çoklu-platform projelerinin yaratıcılığından sorumlu' olarak Reklam Grubu'nda görevlendirilmişti.

BARIŞ TÜNAY KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Tünay, 1992-1995 arasında Denet Yeminli Mali Müşavirlik şirketinde denetçi olarak iş hayatına başladı. Ardından 1996-2001 yılları arasında Show TV Mali Kontrol bölümünde görev aldı. 2001 yılı itibariyle Sky Türk kuruluş çalışmalarına katılan ve kanalın kurulması ile birlikte Genel Müdürlük görevine geçen Tünay, 2011 yılına kadar bu görevini sürdürdü. Şubat 2011'den Aralık 2015 yılına kadar ise CNN Türk Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Aralık 2015'te Kanal D Genel Müdürlüğü'ne getirildi. 2017 Ağustos ayında ise bu görevinden alınarak Reklam Grubu'nda görevlendirildi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Barış Tünay "Bu da benim sezon finalim" dedi.

İşte o paylaşım:

Bugun itibari ile Kanal D ve Dogan Grubu ile yollarimizi ayirdik. Bu da benim sezon finalim. Hayirlisi :-)