Abone Ol

Doğan ailesi fena karıştı!!! Aydın Doğan'ın iki kızı neden birbirine girdi?

Aydın Doğan'ın iki kızı neden birbirine girdi?..Yönetim katında neler yaşandı? Aydın Doğan'ın en küçük kızı olan ve halen Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hanzade Doğan,Doğan Yayın Holding Başkanı olan eniştesi Mehmet Ali Yalçında

Doğan ailesi fena karıştı!!! Aydın Doğan'ın iki kızı neden birbirine...

Medyaradar'ın haberine göre Aydın Doğan'ın kızları birbirine girdi. İşte o haber:

Milliyet'te güç savaşı...Aydın Doğan'ın iki kızı neden birbirine girdi?..Yönetim katında neler yaşandı? Aydın Doğan'ın en küçük kızı olan ve halen Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hanzade Doğan,Doğan Yayın Holding Başkanı olan eniştesi Mehmet Ali Yalçındağ ile "oda" yüzünden kapıştı.

Hanzade Doğan,eniştesinin Milliyet Gazetesi'nin 5.katında bulunan makam odasını kendisinden habersizce boşalttırdı.

Buna gerekçe olarak da,"Bu gazetede tek yetkili benim,burada herşey benden sorulur" dediği öğrenildi.

Bu olay üzerine baldızı ile karşı karşıya gelmek istemeyen Mehmet Ali Yalçındağ durumu Doğan TV ve Radyo İcra Kurulu Başkanı,aynı zamanda TÜSİAD Yönetim Kurulu başkanı olan eşi Arzuhan Yalçındağ'a aktardı.

Bu sırada Mehmet Ali Yalçındağ'a Kanal D binasında alelacele bir oda hazırlandı.

Devreye giren Arzuhan Yalçındağ,kardeşi ile görüştü,ancak çabaları sonuç vermedi.Hanzade Doğan odanın boşaltılmasında ısrarlıydı.Hanzade Doğan boşaltılan odayı tadilat yapmaları için idareye talimat verdi.

Arzuhan Yalçındağ,kardeşiyle dialog kuramayacağını anlayınca durumu babası Aydın Doğan'a aktardı. Ancak Aydın Doğan da Hanzade Doğan'ın tarafını tutunca Doğan Holding de olanlar oldu, kapılar çarpıldı.

Kaynak: Medyaradar.com