Abone Ol

Doğal ürün diye kansere davetiye çıkaran ürünleri almayın

Tamara Kocadağ Yöresel gerçek doğal organik üreten bir firma. Hiçbir üründe glikoz şurubu kullanılmıyor. Sadece şeker pancarı kullanılıyor. Firma sahibi İlyas Kocadağ, piyasadaki sahte ürünlere karşı tüketicileri uyardı.

Doğal ürün diye kansere davetiye çıkaran ürünleri almayın

2010 yılından Türkiye'nin 4 tarafina toptan ve perekende ürün gönderen şirket, yurt dışında Kanada ve Rusya'ya ceviz ve incir reçelini ihraç ediyor.

Günümüzde kanserin çok yaygınlaştığını söyleyen üretici firma sahibi İlyas Kocadağ sahte ürünlere karşı tüketicileri uyardı.

İlyas Kocadağ şunları söyledi:

"İnsanlara nar ekşisi niyetine limon tuzundan yapılan zehir satıyorlar. Biz 1 kilo nar ekşisi elde etmek icin 14 kg. nar dövüyoruz. 14kg nar demek, 2 tl'den olsa 28 tl, emeği, odun ateşi falan maliyeti 35 lirayı buluyor. Ama piyasada insanlara kilosu 10 liadan sos satıyorlar.

Bunun gibi niceleri var. Salçanın içine hayvan kepeği basanlar, pul biberin icine odun talaşı basanlar gibi. Bana çok firma geldi, benden çok yüklü ürün istediler, ama glikozlu olsun dediler. Niye maliyet düşük. 1 kg. glikoz demek 4 kg. eritilmiş şeker demek.

Doğal ürün diye kansere davetiye çıkaran ürünleri almayın - Resim: 1

Ama hiçbir zaman bildiğim yoldan şaşmadım ve gelen teklifleri reddettim. Tek cevabım şu oluyor her zaman, benim çocuklarıma yedirmeyeceğim ürünü insanlara yedirmem."

www.kocadagyoresel.com

instagram: kocadagyoreselurunler

Doğal ürün diye kansere davetiye çıkaran ürünleri almayın - Resim: 2