Abone Ol

Doğa Rutkay, annesinin gözleri önünde öpüştü!

Kaygan Zemin adlı tiyatro oyunuyla sahneye çıkan Doğa Rutkay, annesinin gözleri önünde rol gereği öpüşmek zorunda kalınca zor anlar yaşadı.

Doğa Rutkay, annesinin gözleri önünde öpüştü!

Kaygan Zemin adlı tiyatro oyunuyla Kıbrıs Kaya Artemis'te sahneye çıkan Doğa Rutkay, annesinin gözleri önünde rol gereği öpüşmek zorunda kalınca zor anlar yaşadı.

Ayakligazete'com'un haberine göre Rutkay, "Eskiden animatörlük yaptım, bana çok çektirmişlerdi şimdi otelde sahneye çıkınca duygulandım" dedi. Ayakligazete.com'un haberine göre; Uğur Uludağ'ın yazıp yönettiği  Hakan Bilgin, Doğa Rutkay, Yağmur Kaşifoğlu ve Doğa Rutkay'ın başrollerini paylaştığı Kaygan Zemin adlı tiyatro oyunu,  yaz sezonu boyunca her Perşembe akşamı Kıbrıs Kaya Artemis'te sahnelenecek.  Oyunun ilk sahnesi Doğa Rutkay için oldukça duygusal geçti. Rutkay, oyundan sonra yaptığı açıklamada "Yıllar önce 3-4 yıl bir otelde animatörlük yaptım. Necmi Yapıcı benim şefimdi. Bana çok çektirdi, çok ağlamıştım. Şimdi yıllar sonra tekrar bir otelde sahne alınca aklıma o günler geldi çok duygulandım" dedi.

Doğa Rutkay ile birlikte Kıbrıs'a annesi Nuran Duru ile birlikte geldi. Duru, kızının oyununu en ön sıradan izledi. Oyunun bir sahnesinde Uğur Uludağ ile öpüşen Doğa Rutkay, annesi de izlediği için zor anlar yaşadı.