Abone Ol

Dizi sektörü ağır yaralı!!! Ece neden bitti? Doktorlar yayından kaldırılıyor mu?

Fatih Aksoy, Hande Ataizi'nin başrolde oynadığı 'Ece' dizisinin neden bittiğini anlattı ve 'Doktorlar' dizisinin akıbetiyle ilgili bilgi verdi.

Dizi sektörü ağır yaralı!!! Ece neden bitti? Doktorlar yayından...

Ekonomik kriz nedeniyle dizi maliyetlerinin artması üzerine 'Ece' dizisi de bitirme kararı verilen diziler arasına girdi. Kanaltürk'te Doğa Rutkay'ın 'Herşeyi Söylemek Mümkün' programına konuk olan Fatih Aksoy, dizinin Hande Ataizi'nin aldığı yüksek ücret nedeniyle bittiği söylentilerini soran Doğa Rutkay'a "Yok canım dünya tatlısıdır Hande" diyerek diziyi bitirme kararını neden aldığını şöyle anlattı:

"Ece'nin yerine daha ekonomik bir program yapmaya karar verdik. O bir dizi ve o diziyi daha ucuza yapamam. Ama onun fiyatının yüzde 30-40 azına bir program yapabilirim. Şimdi 'Mehmet Ali ile 50 sarışın' programını yapacağız."

Doktorlar da bitecek mi?

Show TV'nin sevilen Dizisi 'Doktorlar'ın da yapımcısı olan Faruk Aksoy, kriz nedeniyle rafa kaldırılan diziler arasında Doktorlar'ın da yer alıp almayacağı sorusuna "Doktorlar devam ediyor ve edecek. Ama bence Ocak'a kadar hiç bir dizi de her hafta yayınlanamayacak. Ayda bir bölüm eksik ya da tekrar yayınlanabilir. Bu seyircinin keyfini kaçırabilir ama ne yazık ki hayat böyle. Dünyadaki krizin Türkiye'ye yansımaları da olacak tabi" yanıtını verdi.

televizyongazetesi