Abone Ol

Dizi çekiminde inanılmaz kaza!!! Çatışma sahnesini çeken kameraman nasıl yaralandı?

Kod Adı dizisinin Ankara'daki bir gecekonduda çekilen çatışma sahnelerinde seken kurşun kameraman Umut Yörükoğlu'nun alnını sıyırdı. kameraman ilk müdahalenin ardından yeniden kamerasını omuzlayarak çekimlere devam etti.

Dizi çekiminde inanılmaz kaza!!! Çatışma sahnesini çeken kameraman nasıl...

Kanal D'de yayınlanan, ''Kod Adı'' dizisinin Ankara'daki bir gecekonduda çekilen çatışma sahnelerinde, ''Serseri kurşun''paniği yaşandı. Kuru sıkı tabancadan seken plastik mermi, kameraman Umut Yörükoğlu'nun alnını sıyırdı. Hafif yaralanan kameraman, ilk müdahalenin ardından yeniden kamerasını omuzlayarak çekimlere devam etti.

Dizinin 8'inci bölümü İskitler Kazıkiçi bostanlarında bulunan bir gecekonduda çekildi. Senaryo gereği itirafçı bir gencin saklandığı gecekonduyu tespit eden yasa dışı örgüt üyeleri, eve baskın düzenledi. Silahlı çatışma görüntülerinin çekimleri sırasında seken kurşun, kameraman Yörükoğlu'nun hafif yaralanmasına, yol açtı.

Çatışmadan sonra olay yerine gelmek üzere senaryo gereği bekletilen ambulansta bulunan doktor ve hemşireler, bu talihsiz olayın ardından Yörükoğlu'nun tedavisini yaptı.

Sanatçılara büyük ilgi

Çekimler sırasında Kazıkiçi bostanlarında oturan vatandaşlar da dizide rol alan sanatçılara büyük ilgi gösterdi. Dizide gazeteci Berna karakterini canlandıran Gerçek Sağlar ile kriminal polıs rolündeki Nihan Elmas ve itirafçı rolündeki Şivan Binici, çocuklarla fotoğraf çektirip imza verdi.