Abone Ol

Disney+ Bu Yaz Türkiye'de Yayına Başlıyor

Disney Plus, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da, Türkiye’nin de dahil olduğu 42 ülkede bu yaz yayına başlıyor.

Disney+ Bu Yaz Türkiye'de Yayına Başlıyor

Disney'in kendi video akış platformu Disney Plus'ın Türkiye'de ne zaman yayına başlayacağı resmen açıklandı.

Fox Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Disney+ bu yaz Türkiye'de! Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasını bir arada sunan, dünyanın en sevilen hikayeleriyle dolu yepyeni bir platforma hazır olun" ifadeleri kullanıldı.

Platforma özel orijinal yapımların da yer alacağı binlerce saatlik içeriği ile Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapıyor.

Disney+ Bu Yaz Türkiye'de Yayına Başlıyor - Resim: 1

Disney+ hakkında:

Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, dünyaca ünlü “The Simpsons” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformudur. The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlayan Disney+, Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçasıdır. Platform; filmler, belgeseller, diziler, animasyonlar, kısa içerikler ve sürekli büyüyen orijinal içerik kataloğuyla reklamsız yayın yapmaktadır. Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platformdur. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alır.