Abone Ol

Dişi Nostradamus'tan ünlülerin tarot falı!

Gamlı Baykuş, magazin dünyasını sarsacak bir işe daha imza attı. Medyum Aslı'yı yakaladı ve Kenan'dan Tarkan'a Madonna'dan Acun'a tarot falı baktırdı.

Dişi Nostradamus'tan ünlülerin tarot falı!

Bugünlerde Çapa’ya haber atlatacağım diye koşuşturup durmaktan bitap düşmüşüm sevgili Baykuşkolikler. Öyle ki gözümün önünde Lady Gaga, Hande Yener’e saldırıp gagalamaya başlasa omuz silkip geçeceğim. Hal böyle olunca topladım tası tarağı 3 günlüğüne Paris’e gidip kafa dinlemek için yola çıktım. Uçağa binerken  Buda’nın o meşhur lafı geldi aklıma, "Yolculuk gideceğin yere varmaktan daha keyiflidir"... Şimdi diyeceksiniz ki "Gamlı,sen o kuş beynini mi yedin? Bu sözde İstanbul-Paris seferi yaparkenki yolculuktan bahsedilmiyor". Vallahi ne derseniz deyin, altında yatan felsefeyi bir yana bıraktığınız zaman da bu sözün doğru olduğunu anladım uçaktayken.İki sıra önde oturan biri vardı ki, hemen yanına tüneyip hem bu yazının bomba gibi malzemelerine sahip oldum, hem de o emekli işletmeci, yeni yetme gazeteci, canım patronumu kıskançlıktan kudurtma fırsatını yakaladım.

Benim patlak gözler, kabinde kim var kim yok diye bakınırken sarışın bir kadın dikkatimi çekti. İlk başta kim olduğunu çıkaramadım ama kuş beynimi biraz yoklayınca jeton pat diye düşüverdi. Aslı’dan başkası değildi bu? Biliyorum bin tane Aslı var, hangisi olduğunu söyleyeceğim sakin olun. Aralık ayında bizim ‘ismi lazım değil’, ünlülerin tarot falına baktırmış, sonra da tüm kehanetleri gazetedeki yazısında sizlerle paylaşmıştı. İşte o fallara bakan ve her dediği bir bir çıkan medyum Aslı iki adım ilerimde oturuyordu, üstelik yanında da adını veremeyeceğim çok ünlü bir sosyetik vardı. Aslı Aralık’taki röportajında Kenan Doğulu’nun yeni aşkının, Cem Yılmaz’ın evliliğinin, Arda-Sinem ayrılığının ve daha nice magazin olayının ’ekspres’ habercisi olmuştu. Ne yapıp edip bu ’dişi Nostradamus’dan yeni yorumlar almalıydım, sinsice yanına süzüldüm

Durumu anlatınca Aslı "Tamam ama her söylediğimi yazacaksın" demez mi... Tek şartı buydu, meğer Çapa, “ona ayıp olur, buna ayıp olur” diye kızın kehanetlerini ’bipleyip’ durmuş. "Sakın merak etme" dedim Aslı’ya "övünmek gibi olmasın biraz arsızımdır, üstelik kendimden başka kuş tanımam, bazıları gibi kibarlık budalası olmaya da niyetim yok". Bunun üzerine başladık muhabbete, bakınız Aslı ve onun kartlarına göre önümüzdeki günlerde hangi ünlüleri neler bekliyor...

EDA TAŞPINAR BORA KOZANOGLU

Beraberliklerinin üzerinde kara bulutlar görünüyor.  Her zaman gündemde olmaları nedeniyle dil ve göz enerjilerini üzerlerine çok çekiyorlar, bu nedenle bir daha bir araya gelmemek üzere kopmaları söz konusu. Eda iş ve aşkı ayıramazsa sıkıntılı bir döngüye girecek. Artık iş ve aşk ortaklığının aynı kişiyle kesinlikle olmaması gerekiyor

GÜLBEN ERGEN

Ufukta yeni bir evlilik görünüyor. Ya 2012 sonunda, ya da 2013 ilk çeyreğinde gerçekleşecek bu evlilik ama Gülben’in bir seçim yapması gerekecek. Çünkü iki aday arasında Gülben için kıyasıya bir düello yaşanacak. Bakalım bizim kızı kim kazanacak. Ayrıca Ramazandan sonra müzik ve TV’de zirve görünüyor.

TARKAN
Aslı’nın kartları Tarkan’ın iş hayatında büyük bir değişikliği haber veriyor. Tarkan yakında menajerini değiştirecekmiş. Yeni anlaşacağı bu isim onu daha büyük başarılara taşıyacak gibi görünüyor.

MADONNA

Pop’un kraliçesine bir kötü bir iyi haberimiz var. Madonna çok önemli bir kadın hastalığı geçirecek ve sevgilisinden ayrılacak. Ama iş hayatında bomba gibi bir Ağustos ayı onu bekliyor.

BUĞRA GÜLSOY

Kuzey Güney’deki rolü ile parlayan Buğra’nın boşanacağını zaten ilk kez Aslı söylemişti. Burcu Kara ise meğer geçmişindeki Terazi burcu bir sevgilinin ahını almış,Buğra ile evliliğinin bitmesinin sebeplerinden biri de bu. Gülsoy bir Aslan kadını ile çok büyük bir aşk yaşayacak. Bu aşk evliliğe bile gidebilir deyince Aslı, aklıma birden Bade İşcil’in Aslan burcu olduğu geldi. Haydi hayırlısı

ALİ TARAN

Oğlak burcu erkeği olan Ali Taran’ın bu son davranışları altında inat yatıyormuş Aslı’ya göre. Ayşe’yi unutması pek mümkün görünmüyormuş. Ama bugüne kadar hep mutsuz ilişkiler yaşayan Ayşe’nin sürpriz bir aşkla karşımıza çıkması da mümkün. Ayrıca Ayşe’nin Türkiye politikası ile kadın erkek ilişkilerini harmanlayacağı bir kitap yazması kimseyi şaşırtmasın.


BARACK OBAMA

Türkiye adına çok önemli, olağanüstü bir imza atacak Barack Obama bu şekilde Başbakana olan hayranlığını dünyaya duyuracak. Ayrıca bu imza ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e de uluslar arası platformda çok önemli bir koltuk açacak. IMF Başkanlığı ya da Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği  bile olabilir sözü geçen bu önemli koltuk.


ORÇUN’UN ADRESİ ZİRVE

Yalan Dünya adlı dizideki Orçun tiplemesiyle fenomen haline gelen Bartu Küçükçağlayan ve sevgilisi Öykü Karayel’e evlilik yolu görünüyor. Yurtdışından alacağı bir iş teklifinin yanı sıra ödüllere de doymayacakmış sevgili Orçun pardon Bartu. Kartlarda kariyerinde zirve yapacağı çıktı bu genç oyuncunun.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN AŞK HAYATI KARMAKARIŞIK

Eylül ayında bomba gibi bir dizi ile ekranlara dönecek olan Kenan İmirzalioğlu’nun iş hayatı pırıl pırıl görünüyor ama buna karşılık aşk hayatı karmakarışık. Karmakarışık deyince yanlış anlaşılmasın, Kenan her gün başkasıyla beraber demek istenmiyor, hatta tam tersi Aslı’ya göre İmirzalıoğlu aşk defterini kapatmış.Aşk hayatında işindeki gibi başarılı olamayacakmış anlayacağınız Kenan. Ne diyeyim bari kumar oynasın...

ARDA YOKSA SİNEM’E BAŞARI VAR

Arda’yı ancak yay burcu bir kadın mutlu edebilirmiş, Sinem aslan burcu olduğuna göre... Eee işte bunun yorumunu da siz yapın. Sinem de eğer Arda ile barışmazsa kariyerinde zirve yapıp çok doğru bir aşka yelken açacakmış. Sinem Arda’yla barışmazsa Türkiye’nin konuştuğu star olacak. Bu arada "Arda ona evlenme teklif edebilir ama beni dinlerse kabul etmesin. Bu evliliğin sonunu görmüyorum, evlenirse hem mutluluğu hem kariyeri zarar görebilir"diyor Aslı.


MUSTAFA SARIGÜL’DEN SÜRPRİZ

Belediye Başkanı olduğu günden beri Şişli’ye çağ atlattıran Mustafa Sarıgül çok büyük bir sürprizle vatandaşların karşısına çıkabilirmiş. Kartların gösterdiğine göre Başkan’ı yepyeni bir politik kulvarda göreceğiz. Özellikle Ekim ve Kasım aylarında Sarıgül kafasındaki projeleri en verimli şekilde hayata geçirmenin adımlarını atacak.  Özel hayata gelince de ufukta Başkan için yeni bir aşk olabilirmiş.


ATA VE ÖZGE’YE ÇOCUK MÜJDESİ

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Ata Demirer ve Özge Borak’a kısa süre içinde mutlu haber geliyor. Ünlü çift bir bebek sahibi olacak. Kartlar, bu beraberlik için sadece iyi şeyler fısıldadı. Ayrıca çift yurtdışında bir ev alacakmış. İyi yaparlar. Arada bir oraya gidip hayatlarını büyüteç altında yaşamayacakları için huzurları da kaçmaz.


MİNİK SERÇE’NİN YÜREĞİ KAPALI

Özel hayatında kalbinin kapısını sımsıkı kapatan Sezen Aksu, kendini tamamen müziğe vermiş. Minik serçe, yedinci aya kadar bomba gibi bir çalışmayla karşımıza çıkacak. Ben de bu albümü dört gözle bekliyor olacağım sevgili Baykuşkolikler, Belki biraz bencilce olacak ama umarım Sezen’in karşısına kalbini çalacak kimse çıkmaz. Çünkü o güzelim besteler ancak hafif kırık, biraz yıllanmış ve kilitleri sıkılaşmış kalpten çıkar ancak.


CEM YILMAZ HERŞEYİ YÖNETECEK

Cem Yılmaz evlenerek zaten hayatında yepyeni bir sayfa açtı ama bu kitabın bölümleri daha yeni yazılmaya başlıyor. Öncelikle doğacak çocuğu, Cem’e hem manevi hem maddi açıdan çok bereket getirecek. İş hayatında daha önce hiç yapmadığı bir projeye imza atacakmış  esprilerin kralı. Artık sık sık yönetmen koltuğuna otaracak olan Cem filmleri gibi evini de başarıyla yönetecekmiş. Aslı’nın tüm söyledikleri inşallah doğru çıkar da yıllardır bizi güldüren bu adam kendi mutluluğunun tablosunu çizer.


KENAN’IN FIRTINALARI DİNECEK

İkizler burcu olan Kenan Doğulu çok güvenli bir limana demir atmış. Beren Saat, Doğulu’nun hayatındaki bütün fırtınaları dindirip bu deli dolu adamın sonunda aşkta mutluluğu yakalamasını sağlayacak anlaşılan. İkili beraber bir projeye imza atacaklar ve çok başarılı olacaklar.  Aslı’nın bu güzel yorumunun ardından Kenan’ın daha önceden Tuğçe Kazaz ile yaptığı projeyi hatırladım, umarım bu seferkinin sonu iyi gelir. (Şimdi aman Gamlı ne fesatsın diyeceksiniz, eee ne yapayım adım üstümde Gamlı, her yönünü düşünmek lazım bir konunun)

ACUN VE EVLİLİK

Her ne kadar arada sırada eşinden boşanacağını ima eden haberler çıksa da Acun Ilıcalı’ya kesinlikle ayrılık görünmüyor. Evliliği tam gaz devam eden Acun iş hayatında ise yine sürprizlere hazırlanıyormuş. Tam insanların kendisini tükettiğini düşündükleri anda dev bir projeyle Türkiye’yi sallayacakmış ekranların en girişimci ve başarılı adamı. Bu arada seneye beni Survivor’a götürse ne iyi olur değil mi? Bir köşeye tüner olup bitenleri en çıplak haliyle yazarım sizlere.

Bu arada Aslı katıldığı bir canlı yayında Türkiye’yi doğal afetlerin beklediğini söylemişti. Marmara bölgesinin iki ucunda yüksek ölçekli depremler bekleniyor. Bu notu da düştükten sonra şimdi gelelim son kelamlara…  Efendiiiiim birkaç saatlik yolculuk boyunca ancak bu kadar yorum alabildim sevgili Aslı’dan. Ama merak etmeyin devamının geleceğine dair söz almadan bırakmadım kızın peşini, üstelik bundan sonra sadece benimle muhatap olacakmış. Madem Buda’nın bir lafıyla başladık yazıya "Bu da sana kapak olsun sayın Çapa…"

Gamlı Baykuş