Abone Ol

Diş Hekimi Skandalı: 18 Diş Birden Çekildi, Hayatı Karardı

Diş ağrısı şikayetiyle gittiği diş hekiminden beklediği tedaviyi alamayarak yaşadığı dramla gündeme gelen Zeynep Bozkurt Özsoy, iddiaya göre gittiği diş kliniğinde uyuşturucu iğne yapıldıktan sonra 18 dişinin birden çekildiğini belirtiyor.

Diş Hekimi Skandalı: 18 Diş Birden Çekildi, Hayatı Karardı

45 yaşındaki Özsoy, dişlerinin tedavi edileceği veya çekileceği konusunda anlaştığı diş hekimiyle yaşadığı bu olay sonrasında hayatının kabusa döndüğünü ifade ediyor. Kaplama altındaki iki dişi tedavi edilip gerekirse çekileceği konusunda anlaşılan Özsoy, 18 dişinin çekilmesiyle karşılaştı. Bu durum, daha fazla implant yapılmasını ve yüksek bir maliyetle karşılaşmasını beraberinde getirdi.

Özsoy, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "2 buçuk aydır pipetle hayatımı sürdürüyorum. Çorba o şekilde… Hiçbir tane diş yok, yemek yemeyi çok özledim. Ben zaten neye uğradığımı şaşırdım. O kadar çok iğne vurmuşlardı ki artık şuramdan aşağıyı hiç hissetmiyordum."

Yaşanan skandalın ardından başka bir diş hekimine danışan Özsoy, implantların yanlış yere çakıldığını ve burun sinüslerine çakılan implantlar nedeniyle ciddi ağrılar yaşadığını iddia etti. Bu süreçte 4 operasyon geçiren Özsoy, yaşadığı acılar nedeniyle iş ve evlilik hayatının altüst olduğunu belirtti.

Diş hekimi ise iddiaları reddederek, düzelme ihtimali olduğunu savundu. Özsoy ise bu durumun uzun bir süreç olabileceğini ifade ederek yardım beklediğini dile getirdi. Skandal, genç kadının hayatını altüst ederken, hukuki sürecin devam etmesi bekleniyor.