Abone Ol

Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu'nun zor seçimi

İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 49. bölüm fragmanı bekletmeden yayınlandı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde Gündoğdu hatunu ve kardeşi arasında bir seçim yapmak zorunda bırakılıyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümünden ilk görüntüler!

Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu'nun zor seçimi

Yayınlandığı günlere damga vuran Diriliş Ertuğrul'un yeni fragmanı, son gelişmeler ardından hemen yayınlandı. Geçtiğimiz haftaki bölümde diriliş ateşini yakmak için obaya dönen Ertuğrul, öğrendikleriyle büyük bir şok yaşamıştı. Noyan'ın serbest bırakılması sonrası kılıcını çekmiş ve Gümüştekin'den hesap sormuştu. Diriliş Ertuğrul 49. bölüm fragmanıyla yaşanacak yeni gelişmelerin ipucunu verdi. Ertuğrul obada yaşananları çözmek için sonuna kadar gitme kararı alırken; Gündoğdu kardeşi ve hatunu arasında seçim yapmak zorunda bırakılıyor. Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş ve Didem Balçın gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Diriliş Ertuğrul 49. bölümü 9 Mart Çarşamba akşmı saat 20.00'de Trt 1'de!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 49. BÖLÜM ÖZETİ

Noyan'ın idam edilmemesinin yankıları Diriliş Ertuğrul 49. bölümünde de sürmektedir. Yaptıkları uzun yolculuktan sonra obaya geri dönenn Ertuğrul, yaşananların arkasındaki ismi araştırmakta kararlıdır. Ne olursa olsun sonuna kadar gidecektir. Ancak Ertuğrul'un inadı Gündoğdu'yu bir karar vermek zorunda bırakır. Ertuğrul'un düşmanları Gündoğdu'yu tehdit eder ve kardeşiyle hatunu arasında bir seçim yapmak zorunda bırakır. Peki Gündoğdu kimi tercih edecek?Ertuğrul'a yeni görevini yerine getirebilecek mi? Obanın hatunları arasında neler yaşanacak? Gümüştekin ile Ertuğrul arasındaki çatışma nereye varacak? Selcan Hatun'u bekleyen tehlike ne? Tüm bu soru işaretlerinin yanıtı Diriliş Ertuğrul 49. bölümünde!