Abone Ol

İkinci el fiyatları ne zaman düşecek? 150 Bin TL'den ucuz en iyi otomobiller hangileri?

Koronavirüsün etkisiyle son dönemde artış yaşanan İkinci el otomobil fiyatları ne zaman düşecek? 150 bin TL'nin altında satın alınabilecek en iyi sıfır otomobiller hangileri? Otomobil piyasası uzmanı Dinçer Karahanlı, merak edilen soruları Medyafaresi TV'de yanıtladı.

İkinci el fiyatları ne zaman düşer? 150 Bin TL'den ucuz en iyi arabalar

Medyafaresi.com Emre Can Gökboğa özel haber/video

İkinci el araba piyasasında fiyatlar ne zaman düşecek?

Stoklarda araç olmadığı için ikinci el fiyatları yükselmişti. Araba almak isteyenler sıfır araçların gelişini beklemeden ikinci el araçlara yüksek bedeller ödüyor.

Otomobil uzmanı Dinçer Karahanlı, şu an için ikinci elde fiyatların düşmeyeceğini yeni yılda markaların üretime başlamasıyla fiyatların aşağı çekileceğini söylüyor.

Dinçer Karahanlı, ikinci el arabaların fiyatlarını yorumlarken, 150 Bin Liranın altındaki en iyi hesaplı otomobillerin de listesini açıkladı.

İŞTE O VİDEO

''Tam stok altıncı ayda tamamlanacağı için bu ayda ikinci el piyasası durağan hale gelecek. Otomobil satılmaması lazım. Birilerinin yazdığı fahiş fiyatların sektör haline getirmemesi için önüne geçilmesi lazım. Devlet bununla ilgili bir çalışma yaptı. Yeni yönetmelik 1 Eylül itibariyle yasada olacak''

Dinçer Karahanlı, ''İkinci el araç alım-satımı neden zorlaştı?'' sorusuna herkesin ikinci el piyasasını sektör haline dönüştürdüğünü, devletin yeni yasasıyla bu duruma sınırlandırma getirerek artık sadece 3 araç alıp satıbileceğini söyledi.

Devletin yerinde müdahale yaptığını belirten Dinçer Karahanlı ''Bu şekilde kimse istediği otomobile binemez. Bugün 150 bin TL'lik arabaya binemiyorsunuz'' dedi.

150 Bin TL'nin altında alınabilecek en iyi sıfır otomobiller

Dinçer Karahanlı Seat, Renault, Toyota Opel, Ford, Honda ve KIA markalarından 150 Bin TL'nin altında alınabilecek çeşitli modeller önerdi.

Röportaj'ın tamamını Medyafaresi TV YouTube kanalından dinleyebilirsiniz

MEDYAFARESİ TV YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN