Abone Ol

Din öğretmeni: Tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum

Beykoz’da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, sınıfta “Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum” dedi. Sınıfta pantolon giyen bir kız öğrenciyi ayağa kaldırdı ve bir başka erkek öğrenciye, “Sen ne hissediyorsun” diye sordu.

Din öğretmeni: Tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum

İstanbul Beykoz’daki bir lisede Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin tayt-pantolon giyen kız öğrencilerinin ‘şehvete’ sebep olduğunu söyledi.

Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin, dersine girdiği bir sınıfta “Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” dedi.

Şahin, bu sözün devamında sınıfta pantolon giyen bir kız öğrencisini ayağa kaldırdı. Ardından bir başka erkek öğrenciyi kaldırdı.

Öğretmen Emin Şahin bu defa erkek öğrencisine, “Sen ne hissediyorsun” diye sordu. Erkek öğrenci, “ben de” yanıtını verdi. Erkek öğrencinin “ben de” yanıtı vermesi üzerine öğretmen Şahin, “benim için olay bitmiştir” ifadesini kullandı.

Okulda din kültürü öğretmeninin tavrı bir öğrencinin velisine durumu anlatmasıyla ortaya çıktı. Okuldaki öğrenci velisine durumu anlatınca velisi harekete geçiyor. Birçok veli ve eğitimci bu durumdan haberdar oluyor.

Okulun bazı öğretmenleri duruma tepki göstererek okul müdürünün gerekeni yapmasını istiyor. Tepkiler üzerine okul müdürü öğretmen Emin Şahin’i çağırtarak sorguya çekiyor. Öğretmen Emin Şahin, yaşananları yalanlıyor.

Öğrencilerin gözü önünde yaşanan olayın örtbas edilmesini istemeyen veli ve eğitimciler, kadın örgütleriyle birlikte okul önünde öğretmen Emin Şahin’i protesto etmek için girişimlere başladı.

(BirGün)