Abone Ol

Din değiştirecek mi? Burcu Esmersoy son noktayı koydu!

Salih Keçeci ve Pelin Çini’nin sunduğu, Aramızda Kalsın programına Burcu Esmersoy konuk oldu.

Din değiştirecek mi? Burcu Esmersoy son noktayı koydu!

Burcu Esmersoy din değiştirme iddialarına son noktayı koydu... VİDEO

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından dün yapılan ve 45 kişinin gözaltına alındığı 160 bin CD’nin ele geçirilen operasyonla ilgili emniyet müdürlüğüne çağırılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Aramızda Kalsın’a konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Korsan CD operasyonu ajanslara düştüğünde ben masaj yaptırıyordum!

Esmersoy; “Emniyete soruşturmaya yardımcı olmam amacıyla davet edildim. Tanık sıfatıyla yani şüpheli sıfatıyla değil. Benim kullanmadığım bir telefon vardı. Ona gelen bir mesaj var. ‘Oscar adayları filmlerimiz geldi’ gibi tanıtım amaçlı bir mesaj. Bu mesaj ve telefon polisin kayıtlarında olduğu için ifademe başvurulmak üzere davet edildim. Öncesi çok ilginç asıl. Sabah spora gittim, çıktım. Sonra masaj yaptırıyordum ve masaj yaptırırken internetten de film seyrediyordum. O sırada sürekli telefonum çalıyor açmıyorum. Sonra Nazlı Öztarhan aradı. Bize Anadolu Ajansı’ndan bir haber geldi. Korsan CD operasyonunda adın geçiyor hayırdır dedi. Şaşırıp kaldım. Sonrasında da emniyette ifademi verdim. Başıma gelen trajikomik bir olay. Bu yapılan operasyon ders alınması için iyi oldu” açıklamasını yaptı.

Dinimi kimse değiştirtemez

Sami Kresepi ile ne zaman evleneceğine yönelik sorulara cevap olarak Esmersoy, gezip tozmaktan düğün sezonun kaçırdıklarını ve düğünün önümüzdeki yıl olabileceğini söyledi. Yurtdışında evlenmek istediğini söyleyen güzel sunucu medyada çıkan din değiştirme haberleriyle ilgili de ‘bana kimse dinimi değiştirtemez’ cevabını verdi.

Sami Kresepi’yle nasıl tanıştıklarını da anlatan Burcu Esmersoy, sevgilisinin bakışlarıyla eridiğini, yakışıklı olmasının kendisi için önemli olmadığını dile getirdi.

Acun’dan başkasıyla çalışmam

Yeni sezonda spor spikerliğinin dışında yeni bir projesi olmadığını anlatan Esmersoy, Acun Ilıcalı’dan başka bir yapımcıyla çalışmayacağını dile getirdi.

BURCU ESMERSOY\'A MAĞAZADA TEPKİ! VİDEO

BURCU ESMERSOY FOTO GALERİ

BABASI BURCU ESMERSOY\'U TOPA TUTTU

İŞTE BURCU ESMERSOY\'UN GÜLDÜREN GÖRÜNTÜLERİ! VİDEO

BURCU ESMERSOY\'DAN ORYANTAL ŞOV -VİDEO-

BURCU ESMERSOY DERGİ KAPAĞI OLDU.. FOTO GALERİ

BURCU ESMERSOY\'DAN NEFES KESEN DANS.. FOTO GALERİ

BÜLENT ERSOY, BURCU\'NUN ÜZERİNE YÜRÜDÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BÜLENT ERSOY, BURCU ESMERSOY\'U FIRÇALADI -VİDEO-

BURCU ESMERSOY\'A HAMİLELİK YAKIŞTI.. FOTO GALERİ