Abone Ol

Dilipak: Şortla, kırmızı tişörtü ile cuma namazına gelen insanlar var

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "İstanbul'da şort ve üstünde kocaman 'Cold Bear' yazan kırmızı t-shirt’ü ile cuma namazına gelen insanlar olduğunu" söyledi.

Dilipak: Şortla cuma namazına gelenler var

Dilipak, "Yakında Tatto ve Piercingleri ile saç stilleri ve kıyafetleri ile 'men teşebbehe' kuralının dışında tiplerle karşılaşırsak şaşmayalım" dedi.

"Batılıları dert edinmeyin! Onlar belasını bulmuş. Biz saflarımızı sık ve doğru tutarsak, dürüst, bilgili ve cesur olursak Allah bizi korur" ifadesini kullanan Dilipak'ın "Meşveret zamanı" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle:

Dün dünde kaldı tamam da, bugünkü manzara doğru yönde ileri doğru mu? Yakında Tatto ve Piercingleri ile saç stilleri ve kıyafetleri ile “men teşebbehe” kuralının dışında tiplerle karşılaşırsak şaşmayalım.

Şortu ile İstanbul’da, üstünde kocaman “Cold Bear” yazan kırmızı t-shirt’ü ile cuma namazına gelen insanlar var. Plajda değil İstanbul’da şehrin merkezinde.

Batılıları dert edinmeyin! Onlar belasını bulmuş. Biz saflarımızı sık ve doğru tutarsak, dürüst, bilgili ve cesur olursak Allah bizi korur. Kafirler topluluğuna karşı bize zafer ihsan eder. Onların “inandık“ dedikleri kitap olan Luka İncili’nin 14-11. Ayetinde şöyle der: “Kendini yücelten herkes alçaltılacak, kendini alçaltan, tevazu sahibleri ve ezilenler yükseltilecektir.” Kur’an-ı Kerim’de de yaklaşık olarak bu anlama gelen ayetler var.

Bakın başımıza bir felaket geldiğinde, o felaketten kurtulmak istiyorsak, bu durumda ilk değişmesi gereken biziz biz! Biz kendimizi değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecek.