Abone Ol

Dilipak Hayvan Hakları Yasasını Hedef Aldı! İçinde Başka Bir Fitne Barındırıyor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, TBMM'ye sunulan hayvan hakları yasa teklifine hedef alarak, "içinde başka bir fitne barındırıyor" ifadelerini kullandı.

Dilipak Hayvan Hakları Yasasını Hedef Aldı! İçinde Başka Bir Fitne Var

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, TBMM'ye sunulan hayvan hakları yasa teklifinin, 'içinde başka bir fitne' barındırdığını iddia etti. Ayetlerden örnekler vererek iktidara çağrıda bulunan Dilipak, “yanlış yapıyorsunuz” diye de seslendi.

‘MESELE BAŞKA…’

Dilipak, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: "AK Partililer uyanın. 'Mal değil can' sloganı ile, Zekat ve Kurban ile ilgili ayetlerin manasına müdahele ediyorsunuz. İsterseniz diyanet ansiklopedisinin 'Mal' maddesine bakın. Yanlış yapıyorsunuz. Ama mesele başka, bu iş döner sizi vurur."

Dilipak Hayvan Hakları Yasasını Hedef Aldı! İçinde Başka Bir Fitne Barındırıyor - Resim: 1

"Evet hayvanlar da can taşıyor. Hayvanların başına gelenler, onların fıtratını korumazsak bizim de başımıza gelir. İnsan kılıklı belhum adal bir mahluk bir hayvana zarar verirse, ben ona karşı hayvandan yanayım. Bu yasa başka bir fitneyi barındırıyor içinde. Durun!"

Dilipak Hayvan Hakları Yasasını Hedef Aldı! İçinde Başka Bir Fitne Barındırıyor - Resim: 2