Abone Ol

Dilara Aksüyek cesur sahnelerden korkmuyor!

FOTO GALERİ- Sezonun en iddialı dizilerinden Merhamet yeni yıldızlar da yaratıyor. Bunlardan biri de Şadiye karakterini oynayan Dilara Aksüyek.

Dilara Aksüyek cesur sahnelerden korkmuyor!

İŞTE DİLARA AKSÜYEK FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Aksüyek'in dizideki performansı o kadar beğeniliyor ki sosyal paylaşım sitelerinde yorum yazan kullanıcılara göre kimi zaman başroldeki karakterlerden bile rol çalıyor. Dizide ana karakterlerden Narin'in kardeşini canlandıran Aksüyek'in daha önce kısa bir ekran deneyimi oldu.Evlerden Biri adlı dizide rol aldı Aksüyek. Ancak dizi reyting kurbanı olunca onun ilk deneyimi de çabuk sona erdi. Daha sonra da Merhamet dizisinde Şadiye karakterini oynamaya başladı Aksüyek. Bu karakter sayesinde de milyonlarca kişinin dikkatini çekti.Aksüyek dizide ürkek bir kasaba kızıyken büyük şehirde ayakta kalmaya çalışan bir hayat kadınına dönüşen Şadiye karakterini canlandırıyor. Aksüyek dizide cüretkar sahnelerde oynamaktanda çekinmiyor.

1987 doğumlu olan Aksüyek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gördü.En büyük hayali ise günün birinde Çağan Irmak'ın yönettiği bir filmde oynamak.

ÖZGÜ NAMAL İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA ORMANDA -VİDEO-

Merhamet dizisinin ilk bölümünde Ceren Balıkçı ağlattı!.. VİDEO

İşte Merhamet'in büyüleyen sahneleri!.. VİDEO