Abone Ol

Dilan Polat'ın hesabından Akşener'e yanıt: Bizi iktidara saldırma nedeni yapmasın

Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız" denildi.

Dilan Polat'ın hesabından Akşener'e yanıt: Bizi iktidara saldırma nedeni yapmasın

Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında göndermede bulunduğu, bugün eşi ile birlikte gözaltına alınan Dilan Polat'ın X hesabından Akşener'e cevap geldi.

Haklarından kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Dilan Polat ile eşi Engin Polat dün gece düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İstanbul merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda Polat çifti ile birlikte 17 şüpheli daha gözaltına alındı, 13 şüpheli ise aranıyor.

"Kendisinden çok bu millete faydamız var"
Polat'ın hesabından, "Meral Hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var, garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız" paylaşımı yapıldı. 

"Gazeteciliğiniz ve hukukçuluğunuz bu muymuş?"
Öte yandan Polat'ın hesabından Avukat Feyza Altun'un "Bunların dili çok uzadı. Diyorlar ki gelin bizi daha da linç edin. Sen kim siyasetçilere dil uzatmak kim?" paylaşımı alıntılanarak, "Aha gerçek itiraf! 'Linç edicilerimiz' Gazeteciliğiniz ve hukukçuluğunuz bu muymuş? Linç suç değil midir? insanlık dışı değil midir?" yazıldı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, tweet paylaşımlarını yapanın Dilan Polat olmadığını söylemişti. Paylaşımları yapanın kim olduğu ise henüz bilinmiyor.