Abone Ol

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında, evli mi? Sıla Doğu ne iş yapıyor?

Dilan Polat ve Engin Polat çifti şu sıralar Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerin başında yer alıyor.

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında, evli mi? Sıla Doğu ne iş yapıyor?

Sıla Doğu gözaltına alındı. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından yaptığı bir canlı yayında 'kokain içiyorum' itirafında bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Gözaltı kararının ardından kullanıcılar Sıla Doğu ile ilgili aramalarına hız verdi. Peki, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu kimdir, neden tutuklandı? Sıla Doğu'nun hastalığı nedir?

SILA DOĞU KİMDİR?

Tam adıyla Sinem Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da doğmuştur. Sıla Doğu, 1,75 boyunda ve 53 kilo ve boğa burcudur.

Dilan Polat'ın kız kardeşi olan Sıla Doğu'nun sosyal medyada 2 milyondan fazla takipçisi vardır. Sıla Doğu, güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisidir.

'Kara para akladığı' yönündeki iddialarla gündemden düşmeyen iş insanı Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf etmişti. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Doğu, işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi.

Genel seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya'da yakalanıp serbest bırakılan Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında konuşmuştu.

MAİL ORDER İDDİASI

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını öne sürmüştü.

Tartışmaların odağındaki bir başka isim olan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ise canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada gündem olmuştu.

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında kendisi hakkındaki iddialara küfürlerle yanıt veren Sıla Doğu ile ilgili tartışmalar sürerken Cumhuriyet'in ulaştığı kaynaklar, Muhammed Yakut’un iddialarında adı geçen Sıla Doğu’nun İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına aldığını belirtmişti.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, Vatan Emniyet’teki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.