Abone Ol

Dilan Polat ve Engin Polat Feyza Altun'a para teklif etmiş: Oluru nedir?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftini ilk günden itibaren araştıran ve birçok iddiayı ortaya atan avukat Feyza Altun Türkiye'nin gündemine adeta yön vermişti. Fenomenleri yakın markaja alan Feyza Altun'dan şaşırtan bir itiraf daha geldi. Altun, Dilan ve Engin Polat çiftinin kendisine para teklif ettiğini söyleyerek, "Bana konuyu kapatmam için para teklif ettiler" dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat Feyza Altun'a para teklif etmiş: Oluru nedir?

Dilan ve Engin Polat hakkında açılan soruşturmanın başından beri takipçisi olan Feyza Altun, rotasını diğer fenomenlere de çevirmişti.

Türkiye gündemine yerleşen kara para aklama, vergi kaçırma ve fenomenler dosyasının kilit isimlerinden biri olan Feyza Altun yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor.

Halk Tv'de yayınlanan Halk Meydanı programına konuk olan Altun, Dilan ve Engin Polat çiftinin kendisine para teklif ettiğini söyledi.

"OLURU NEDİR DİYE SORULDU"

Konuk olduğu programda Dilan ve Engin Polat çiftinin kendisine para teklif ettiğini söyleyen Feyza Altun, "Polatgillerden para teklif edildi. Oluru nedir niye soruldu. 'Kocasının fabrikaları olmadığını söylesin. Ben de konuyu kapatayım' dedim. Söylemedi ben de devam ettim" dedi.