Abone Ol

Didem Uzel'e şok tepki: Ünlü olduğun için şımarıklık yapıyorsun

Oğluna gelen hediyeleri değiştirmek için bir mağazaya giden Didem Uzel, önce ‘4 gün geç geldiniz’ yanıtı aldı. Ödemesi gereken tutardan yaklaşık 200 TL fazla ücret ödeyen Uzel, yetkilileri dava açmakla tehdit etti.

Didem Uzel'e şok tepki: Ünlü olduğun için şımarıklık yapıyorsun

Selim Sarı ile evlendikten sonra ABD'ye yerleşen ve bu evlilikten Aslan isminde bir oğlu olan Didem Uzel Sari, önceki gün İnstagram'da adeta öfke saçtı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 45 yaşındaki eski manken, arkadaşlarının oğlu için aldığı hediyeleri değiştirmek için önceki gün firmanın Bağdat Caddesi'ndeki mağazasına gitti. 30 günlük değişim süresini 4 gün aşan Didem Uzel, 40 TL'lik pantolonları değiştiremeyince çok sinirlendi.

Başına gelenleri "Şikayetçiyim hakim bey!" diyerek sosyal medyada anlatan Uzel, "Pantolonu çantaya koyduk, diğer iadeleri yaptık ve başka ürünler aldık. Kasadaki çocuk, ek olarak 20 TL gibi bir borcumuz olduğunu söleyince kredi kartımla ödeme yaptım. Çok sinirli ve gergin olduğumdan ne faturaya baktım ne de iade fişlerine... Eve geldiğimde iade faturamız olmasına rağmen fiyattan düşülmediği gibi kartımdan da 216 TL çekilmişti" ifadelerini kullandı.

"AYNISINI YAŞAYIN"

Bu olay karşısında iyice küplere binen Didem Uzel Sarı, "Eğer bu yazdıklarıma itiraz ederlerse kamera kayıtlarına kadar inceletip sorumluları polis eşliğinde savcılığa şikayet edeceğim" mesajını yayımladı.

"Kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum" diyen Uzel'e bazı takipçileri hak verirken bazıları ise tepki gösterdi. Didem Uzel Sarı, ünlü olduğu için şımarıklık yaptığını söyleyen takipçilerine, "Benim derdim müşteri memnuniyetine dikkat çekmek ve sizi uyarmak. Dilerim sizin de başınıza aynısı gelir de ne hisettiğimi anlarsınız" yanıtı verdi.