Abone Ol

Didem Soydan derin göğüs dekoltesi giydiğine pişman oldu

Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olan manken Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti takipçilerin eleştirilerine maruz kaldı. Soydan'ın "Giydiğime pişman oldum" dediği kıyafetine yorum yağdı.

Didem Soydan derin göğüs dekoltesi giydiğine pişman oldu

Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olan Didem Soydan, giydiği derin dekolteli kıyafet nedeniyle canlı yayını izleyen herkesten özür diledi.

Eleştirilere maruz kalan Didem Soydan, 'Giydiğime pişman oldum' ifadelerini kullandı.

Ünlü manken Didem Soydan, Keriman Durmaz'ın YouTube hesabından yayınladığı programına konuk oldu. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Didem Soydan, dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Her daim giydiği cesur kıyafetleriyle adından söz ettiren Didem Soydan, Kerimcan'la çekim yapmaya giderek derin göğüs dekolteli bir kıyafet tercih etti.

Didem Soydan derin göğüs dekoltesi giydiğine pişman oldu - Resim: 1

Frikik vermemek için sürekli kıyafetini çekiştiren Soydan, "Giydiğime pişman oldum. Yayındakiler sizden özür diliyorum. Evet ben dekolte giyiyorum ama bu kıyafet çekmiş herhalde. Yemin ederim bu bu kadar değildi" dedi.

"KİMSE BENİM GÖĞÜS UCUMU GÖREMEZ"

Kerimcan Durmaz'ın 'Kaç bedensin?' sorusunu yanlış anlayan Didem Soydan "85 B" diyerek cevap verince Kerimcan şaşkına döndü.

Cesur kıyafetleri hakkında konuşan Soydan "Birebir poz vermediği dışında ne giyersem giyeyim kimse benim göğüs ucumu göremez." dedi.