Abone Ol

DHA'da deprem!!! Genel Müdür Yardımcısı Burçun İmir istifa etti!!!

Sürekli kan kaybeden Doğan Haber Ajansı son darbeyle sarsıldı. DHA temel direklerinden Burçun İmir kurumdan ayrıldı. Burçun İmir, CNN International'a Türkiye'den bağlanan tek kadın haberciydi!!!

DHA'da deprem!!! Genel Müdür Yardımcısı Burçun İmir istifa etti!!!

Burçun İmir CNN Türk'te ayda bir yayınlanan programda Ahu Özyurt, Barçın İnanç ile birlikte 3 farklı kentten gerçekleştirilen Muhabir programını yaptı.

Irak savaşı patlak verdiğinde Bağdat'ta olan Burçun İmir, 4 ay Bağdat'ta kaldı ve ses getiren haberlere imza attı.

İsrail'deyken Ortadoğu bölgesine bakan Burçun İmir,Filistin'de intihar komandolarıyla yaptığı röportajlar gündem oluşturdu.

Medyaradar'a ulaşan bilgiye göre istifasını vermesine rağmen Papa Benedict'in Türkiye ziyareti sırasında şirkete giderek operasyonları yöneten Burçun İmir çalışanlar tarafından da özellikle çalışanlar lehine tavırları nedeniyle bir hayli sevilen isim oldu.

Savaş alanlarından gerçekleştirdiği zorlu röportajlar ve aktardığı haberler nedeniyle İstanbul Kültür Üniversitesi'nin "2003 yılının Yürekli Kadını" ödülünün yanısıra Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin(RTGD)2003 Gümüş Yıl Radyo Televizyon Oscarları'nda Cengiz Polatkan Özel Ödülü'nü Kaya Hayze ile birlikte alan Burçun İmir için çalışma arkadaşları Cumartesi akşamı bir veda partisi yaptı.
medyaradar