Abone Ol

Derya Tuna ilk defa konuştu! Bu adamın sol tarafı felçli...

İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde evlenmesiyle birlikte gözler Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya çevrilmişti..

Derya Tuna ilk defa konuştu! Bu adamın sol tarafı felçli...

İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız ile gerçekleştirdiği sürpriz nikahının ardından suskunluğu ilk defa sacitaslan.com’a bozan Derya Tuna; Sacit Aslan’ın eşi Yasemin Kutsi ile yaptığı telefon konuşmasında şunları söyledi..

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

"Medyadan arkadaşlar haklı olarak beni arayıp bir şey söylememi istiyorlar. Benim 19 yaşında bir oğlum var konuşulacak çok şey var ama hiç bir şey söylemeyeceğim. İbrahim Tatlıses’e sadece mutluluklar dilerim.

Derya Tuna’nın yıkıldığı o anları izlemek için tıklayınız!


Hakkımda ’intihar etti, çok üzüldü’ gibi şeyler iddia ediliyor... İntihar edilecek bir durum yok. Benim İbrahim Tatlıses ile ilişkim zaten bitmiş zaten kendisiyle görüşmüyordum. O kötü olaydan sonra bile yine de çok sık görüşmedim. 3 buçuk ay kadar Darüşafaka Hastesi’nde yattı. Sadece 1 kere ziyaretine gittim.. Ben oğlum üzüldüğü için üzüldüm onun dışında üzülecek bir şey yok..

İnanılmaz bir gribe yakalandım. Hele dün ateşler içinde yanıyordum. Yanlış anlarlar diye korkumdan hastaneye bile gidemedim. Yanlış anlaşılmaktan korktum..

Bazı televizyonlarda bu sabah "İdo babasına sitem etti" demişler. Allah’ıma bin şükür aklı başında bir oğlum var. İdo çok efendi bir çocuktur. Daha önceden bu nikahtan haberim olsaydı O’nu bu duruma hazırlardım. Çocuk ziyaret için babasının yattığı hastaneye gidiyor ve bu durumu öğreniyor.. Tepkisi normal. Bir kaç gün bu üzüntüsü sürer ama İbrahim Tatlıses O’nun babasıdır. Bu tepki hali geçecektir. Ben bile oğlumu aynı evde olduğumuz halde görmüyorum bana yalnız kalmak istediğini söyleyerek yakın arkadaşlarıyla birlikte odasına çekildi. Diyorum ya ben oğlum üzüldüğü için üzülürüm. Başka da bir üzüntüm olamaz. Anlatabilecek çok şey ver ama benim 19 yaşında bir oğlum var. Hiç bir şey konuşmam ve konuşmayacağım yoksa anlatacağım çok şey olabilir.

İBO’NUN NİKAHINDAN İLK VİDEO! İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Sel gider kum kalır.. Hepimiz O’nun yanından ayrılırız ama evlatları hep İbrahim Tatlıses’in yanında kalacaktır..

İnsanlar şunu anlamalı İbrahim Bey’e tepkili değilim, küs değilim... Kendisi oğlumun babasıdır hayatımda sadece benim oğlumun babası olarak kalacaktır.. Benim çocuğum beni hiç üzmedi Allah’imda O’nu hiç üzmesin.. Oğlumun üzülmesini istemiyorum. Öyle güler yüzlü, insancıl ve sevecen bir evladım var ki..

EVLİLİK CÜZDANI İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Bey için Ayşe olur Fatma olur elbettte birisi olacak hayatında ama bu adamın sol tarafı felçli.. Bu durumunda bu kadar çabuk ve acil evlenmesine şaşırdı herkes tabi ki haklı olarak... Bu konuda son söyleyeceğim söz... İnşallah sonları iyi olur.."

Sacitaslan