Abone Ol

Derya Büyükuncu ve eşinden olay röportaj! Bana küfür ettiler!

Derya Büyükuncu eşi Zehra Büyükuncu ile birlikte özel hayatına dair tüm bilinmeyenleri anlattı.

Derya Büyükuncu ve eşinden olay röportaj! Bana küfür ettiler!

Sana çok sorulduğunu tahmin ettiğim bi soru; kıskanç mısın?

Zehra : Son günlerde en çok duyduğum soru bu. Olmalı mıyım sence?

Derya’yı tanıdıktan sonra olmamalısın ama 75 gün adada o kadar güzel kızın arasında herkes tarafından çok sevilmek insanların aklına böyle şeyler getiriyor tabiki...
Zehra : Survivor’da kıskanmadım. Şöyle düşün o adada, ben dışarıda. Onun aklına bir kez gelmiş mi böyle şeyler? Mesela Özge’nin kafası, Derya’nın göğsüne gelmişti. Derya hemen Özge’yi ittirip oradan kaçtı.

Neden öyle yaptın?

Derya : Zehra yanlış anlar diye değil. Neler yazılacağından benim haberim olmayacak ama gereksiz yere Zehra’nın canı sıkılmasın diye böyle davrandım.

Zehra  : Hem orada sürekli kameralar var zaten. Buradan sana malzeme çıkmaz. (Gülüşmeler)

SURVİVOR ÖNCESİ TÜRKİYE’DE TANINMIYORDUM

Aktif sporculuk sonrası düşünceler?

Derya : Spor hep devam eder. Kendi okulumu açmak istiyorum. Survivor öncesi Türkiye’de pek tanınmıyordum. Dünyada daha çok tanıyorlardı beni. Survivor’ın bana çok şey kazandıracağını düşünüyorum.

Artık yarışmaya gelelim biraz ve ilk olarak herkesin merak ettiği sorudan başlayalım. Senin özellikle de finalde Nihat’a karşı çok sakin kalman bi strateji miydi? Yoksa sen gerçekten bu kadar sakin misin?

Derya : Kesinlikle strateji değildi. Ben adada hiçbir şeyi planlamadım. Normal hayatımda neysem yarışmada da öyle kaldım.

Ama strateji kurmaya da hakkın vardı?

Derya : Evet, Survivor dünyanın en zor yarışması. Ama ben kazanmak için karakterimden, insanlığımdan ödün veremem. Duruşumu değiştiremem.
BENDE PEYGAMBER SABRI VAR

Finalde Nihat a hiç mi sinirlenmedin?

Derya :  Hayır. Ekranları başındaki milyonlarca insan sinirlendi ama ben sakin kaldım. Nihat’ın beni sinirlendirmeye çalışması stratejiydi. Pascal’da uyguladı tuttu. Ebru’da, Asena’da uyguladı tuttu. Son 4 hafta bana karşı da uygulamak istedi. Hatta Tefik’i kullandı, üzerime saldı ama başaramadı.

DERYA BÜYÜKUNCU’NUN İLK RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYINIZ



Sen de bunları bildiğin için gardını almışsın?

Derya : Ben bunu zaten bekliyordum. Ama ben zaten o zamana kadar doğal bir şekilde kendim olarak gelmiştim. Nihat benim bu kadar sabırlı, terbiyeli olabileceğimi tahmin edemedi.
Zehra : Finalde Derya yerine kim olsaydı, onun elle dokunmalarına, yanında yüksek sesle bağırmalarına, o tahriklere dayanamazdı.
Derya : Öyle şeyler oldu ki inan başka biri olsaydı çok kötü şeyler yapardı.

Survivor’da yarışırken en çok özlediğin şey neydi?

Derya :En çok eşimi özledim. Yemek demiyorum çünkü zaten yarışmaya buna hazırlıklı gitmiştim. Ama özgür olmayı çok özlediğimi söyleyebilirim. Adada özgürlükler çok sınırlı. Dışarıdan güzel bir ortam gibi gözüküyor ama iletişim hiç yok. Haber alıp gönderemiyorsun. Bunlar bir insan için çok kolay durumlar değil.

Sen Nihat’ı yeterince ciddiye mi almadın?

Derya : Onu çözmüştüm zaten. Filozof gibi konuşmalar, arabesk yapmalar, ona buna sataşmalar filan.. Bütün bunlar bir insanın çok akıllı olduğunu ve çok doğru konuştuğunu göstermez. Halkımızın herkese gerekli cevabı verdiğini düşünüyorum. Ben de gerekli yerlerde, yapmam gereken konuşmaları yaptım zaten ama bazen susmak en güzel cevaptır.

Derya hiç sinirlenmez mi?

Zehra : Sinirlenir. Ama en çok kendine.

Örnek?

Zehra : Trafikte takılıp bir yere geç kalırsa çıldırır, açken çok sinirli olur. Hıncını benden alır.

Nasıl yapar bunu?

Zehra : Suratını asar, hiç konuşmaz.

Yarışma sırasında seni en çok ne incitti?

Derya : Birkaç şey var. Mesela bana ve aileme hem arkamdan hem yüzüme küfredildi. Bunun dışında ’Bak yüzücü kardeş’ şeklinde beni aşağılayıcı hitaplar da incitti. Buradan hepsine soruyorum. Ülkeniz için askerlik dışında ne yaptınız?

Tefik kültürel anlamda sana yakın gibi duruyordu?

Derya : Yoo, hiç öyle değil bence.

Taner’in Nihat’ı desteklemesi desem?

Derya : Benim için hiç sürpriz olmadı. Bu durum onun karakterinden kaynaklanıyor. Normal hayatımda görüşür müyüm, bilemiyorum.

Yarışmada en çok sevdiğin yarışmacı kimdi?

Derya : Pascal. Adam gibi adamdır o. İnanılmaz insan seven, saygılı, nazik. Kardeşim olarak görüyorum onu. Ayrıca Asena, Özge, Taçmin, Vedat, Gökhan. Daha doğrusu 3 kişi dışındaki herkesle görüşürüm.SON 5’E KALINCA YARIŞMAYI KAZANABİLİRİM DEDİM

Senin sporcu olman Survivor için avantaj mıydı?

Derya : Avantajlı tarafları var zannedilse de kondüsyona, güce dayalı oyunlar fazla yoktu. Denge oyunları gibi dezavantajlı tarafları vardı. Benim ayağım 48 numara. Bir sırıkta durmak, ince yerlerden geçmek çok zordu benim için. En çok yemek yiyen ben olduğum için enerji kaybediyordum ve vücut yıkımına en çok uğrayan ben oldum. 10 kilo verdim ama bence yarışma en çok beni etkiledi.


TANER'İN İLGİNÇ RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYINIZ

Adaya gittin, yarışma başladı ve kazanabileceğini ne zaman hissettin?

Derya : İlk zamanlarda çok uzun bir yola çıktığınız için bunları düşünemiyorsunuz. Her gün, hatta her saat yeni olaylara, kavgalara, değişimlere gebe. Ama son 5 kişi kalınca yolun kısaldığını, kazanma ihtimalimin arttığını hissettim.

Hırslı mısın?

Derya : Evet, hırslı bir yapım var. Zehra’ya tavlada yenildiğimde bile hırslanırım. Kazanana kadar oynamak isterim.

Adada çok güçsüz düştüğünü hissettiğin anlar oldu mu?

Derya : Özellikle son 2 hafta çok güçsüz düştüğüm zamanlar oldu.


Sen bu birinciliği bekliyor muydun?
Zehra : Bekliyordum demek çok iddialı olur ama ilk üçte yer alacağımı biliyordum;


Röportaj: Evren DOĞRU

NİHAT’LA PASCAL NASIL KAVGA ETTİ?

SURVİVOR’DA KİM KAÇ KİLO VERDİ?


ASENA SURVİVOR’UN HİÇ BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI TIKLAYINIZ


TANER NASIL DAYAK YEDİ?-VİDEO-

NİHAT DOĞAN’IN KÖPEKBALIĞI KORKUSU

AYŞE ARAL’DAN NİHAT DOĞAN’I KIZDIRACAK İDDİA TIKLAYINIZ

.

İŞTE O ANLAR-VİDEO


.