Abone Ol

Derin Mermerci hakkında şok iddia

Cem Aydın ile evli olan sosyetik güzel Derin Mermerci, iki yıl aşk yaşayıp 2010'da ayrıldığı Tolga Egemen ile arkadaşça görüşmeye devam ediyor.

Derin Mermerci hakkında şok iddia

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt , sosyetik güzel Derin Mermerci hakkında öyle bir iddia attı ki ortaya yenilir yutulur cinsten değil.. İşte Cankurt'un o iddiaları açıkladığı "Ex aşkını hayatından çıkarmamış" başlıklı yazısı;

"Bir arkadaşım, Derin Mermerci Aydın ile Tolga Egemen'i bir mekanda baş başa gördüğünü söyleyince şaştım kaldım! Çünkü Derin Hanım ile Tolga Bey, iki yıllık büyük aşkın ardından 17 Temmuz 2010'a nikah tarihi almış ancak son anda evlenmekten vazgeçip dostça ayrılmıştı.

Eylül 2013'te Cem Aydın ile evlenen ve geçen yıl ikizleri Lal ve Mina'yı kucağına alan Derin Hanım'ı, eski aşkı Tolga Egemen ile gördüğünü söyleyen arkadaşıma, 'Saçmalama, yanlış görmüşsündür!' dedim. Ancak öğrendim ki, arkadaşımın hakkını yemişim!

Meğer evliliğin eşiğinden dönen Derin Mermerci Aydın ile Tolga Egemen arasında aşk bitmiş ama ikili dostça görüşmeye devam ediyormuş.

BİRLİKTE TATİL YAPMIŞLAR!

Üstelik bu görüşmelere zaman zaman Derin Hanım'ın eşi Cem Aydın da katılıyormuş. Çünkü Cem Bey ile Tolga Egemen'in tanışıklıkları çok eskiye dayanıyormuş. Bir dönem çalıştıkları Doğuş Grubu'nda başlayan arkadaşlıkları hiç bitmemiş. Bu arada üçlünün, geçen yaz Alaçatı'da birlikte tatil yaptığı da kulağıma geldi. Aşkı dostluğa dönüştürmek kolay iş değil; başarabilene de bravo doğrusu."