Abone Ol

Depremde 16 Akrabasını Kaybetti: Reis Babamıza İnanıyorum

Hatay'da, 4 oğlu ile birlikte, eşi, anne ve babasıyla birlikte toplam 16 yakınını kaybeden depremzede "Kaderimiz bu. Sağ olsun hükümetimiz destekliyor bizi."

Depremde 16 Akrabasını Kaybetti: Reis Babamıza İnanıyorum

YouTube yayıncısı Adem Metan, Kahramanmaraş da depremlerden etkilenen Hatay'da 16 yakını yaşamını yitiren vatandaş ile olan konuşmasını "Afetin boyutu da yaşanılan acı da çok büyük. Ailesinin tamamını kaybeden amcamızın sözleri."

Tüm ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyen vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef 16 kişi… Öldü. Gömdük. Sağ olsun müdürümüzden bizi yalnız bırakmadı, ona çok teşekkür ediyorum. Tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor, 8 günden beri bizimle ilgileniyor. Ona nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Allah razı olsun.

Aileden 2 kişi çıkardık, amcam var burada oturuyoruz onunla, ne yapalım. 4 oğlum, eşim, babam, annem, kardeşim ve ailesi… 16 kişiyi maalesef kaybettik.

Allah’tan gelen silinmez ne yapalım, kaderimiz bu. Sağ olsun yine de hükümetimiz destekliyor bizi. Allah razı olsun, tüm imkanlarıyla bize destek oluyor.

İnşallah da bu destekler devam eder, bizi açıkta bırakmaz. Reis babamıza inanıyorum, tek umudumuz o. İnşallah bize yardımcı olur ve bizi böyle açıkta bırakmaz."