Abone Ol

Denizli ve Bingöl'de Okullara Kar Tatili

Türkiye'nin bazı illerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar ve resmi kurumlarda tatil ilan edildi. Buna göre, Denizli ve Bingöl'de bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Denizli ve Bingöl'de Okullara Kar Tatili

Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler;

Denizli'de eğitime kar engeli

Denizli'nin Çameli ilçesinde, kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde 12 Ocak çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verildiği belirtildi.

Olumsuz hava şartlarının insan sağlığını ve trafik güvenliğini tehlike oluşturabileceği belirtilen açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da yarın izinli sayılacağı kaydedildi. Eğitim ve öğretimin yarın uzaktan devam edileceği belirtildi.

Bingöl Karlıova'da taşımalı eğitime kar engeli

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı okullarda eğitime 1 gün ara verildi. İlçede dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı dolaysıyla taşımalı eğitim veren okullarda bugün eğitime ara verildi. Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri de yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.