Abone Ol

Deniz Yıldızı'nda şok intihar sahnesi

Haftaiçi hergün yayınlanan sevilen dizi Deniz Yıldızı son bölümünde Melih sakatlığı yüzünden, kendisi ile birlikte Banu’yu da perişan ettiğini düşünüp, intihara kalkışır. İntihar notunu bulan Banu ise delirir ve Melih’e engel olmaya çalışır.

Deniz Yıldızı'nda şok intihar sahnesi

Deniz Yıldızı'nda Engin, Sarp’a engel olmaya çalışıyor. Melih sakatlığı yüzünden, kendisi ile birlikte Banu’yu da perişan ettiğini düşünüp, intihara kalkışır. İntihar notunu bulan Banu ise delirir ve Melih’e engel olmaya çalışır.

Yusuf, Ayşe’yi kazanmak için, Nehir’in çevirdiği oyunları itiraf etmesini sağlayacak bir tuzak kurar. Ayşe de bu plana dahil olur. Engin’le Gizem, Kadriye yüzünden büyük bir kavga eder. Sarp olaya dahil olur. Engin, Sarp’ı evden kovar. Sarp ise Gizem’le Eylül’ü de yanında götürmek ister. Engin de bu duruma engel olmaya çalışır.

DENİZ YILDIZI SON BÖLÜM İZLE

Bu sırada Suna son anda Şükran’ın, Can’a gerçekleri itirafını engellemiştir. Şükran, Suna’dan gizli, tüm gerçekleri Can’a anlatmaya karar verir. İkili sözleşir, buluşacaktır.  Bunu öğrenen Suna, Can gerçekleri öğrenmeden, Şükran’a engel olabilecek midir?

Ayşe, Yusuf’a eskisi gibi güvenemez, bir yandan da olanları hazmedememiştir. Yusuf ise ne olursa olsun, Ayşe’nin güvenini kazanmaya çalışır. Acaba Yusuf, Ayşe’ye kendini affettirebilecek midir? Engin değişmiş ve her konuda annesi Kadriye’nin tarafını tutup, Gizem’e sert davranmaya başlamıştır. Kadriye ise boş durmaz ve Gizem’e eziyet eder. Gizem şimdi ne yapacaktır? Melih acı çekmekte, sakatlığından utanmakta ve etrafındakilere yük olduğunu düşünmektedir. Banu ise, Melih’i iyileştirecek ameliyat parasını nereden bulabileceğini düşünür. Acaba İkili’yi neler bekliyordur?