Abone Ol

Deniz Uğur'un yeni dizisi Yağmur Zamanı

Eşinin ölümünün ardından ilk günlerde ilaçlarla uyutuldu, sonra psikolojik tedavi gördü. Anlattığına göre, bu süreçte toparlanmasına en çok yardım eden "Yağmur Zamanı" adlı dizide rol alması oldu.

Deniz Uğur'un yeni dizisi Yağmur Zamanı

Eşinin gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu tarafından öldürülmesinin ardından oğlu ile ayakta kalma savaşı veren Deniz Uğur, "Yağmur Zamanı"nın ardından şimdi de "Sahte Prenses" dizisiyle ekranda. Tempo dergisine konuşan Deniz Uğur, "Oyunculuk yapmak beni ayakta tutuyor" diyor.

Deniz Uğur, genç yaşta evlendi ve 23 yaşında anne oldu. Her şey güzel giderken iki yıl önce eşi, ödüllü tiyatrocu İsmail Hakkı Sunat'ı, talihsiz bir şekilde kaybetti. Hatırlanacağı gibi Sunat, Çanakkale'deki yazlıklarında, gürültü yüzünden tartıştığı komşusu tarafından sekiz kurşunla öldürülmüştü. Eşinin ölümünün ardından ilk günlerde ilaçlarla uyutuldu, sonra psikolojik tedavi gördü. Anlattığına göre, bu süreçte toparlanmasına en çok yardım eden "Yağmur Zamanı" adlı dizide rol alması oldu. Dizide canlandırdığı Aslı karakteri neşeli bir kadın değildi.

Aradan iki yıl geçti. Deniz Uğur şimdi başrolde Jennifer Lopez'in olduğu "Aşk Masalı" (Maid in Manhattan) isimli sinema filminden uyarlanan "Sahte Prenses" dizisiyle yeniden ekran karşısına geçti.

Eşinin öldürülmesinden sonra zor günler geçirdiğini söyleyen Deniz Uğur, "Benim çok iyi bir ailem ve çok iyi bir çevrem var. Yalnızım demem onlara haksızlık olur. Bir kere oğlum var, sürekli benim yanımda. Ama o uyuduktan sonra, evdeki o sessizlik... En zoru bu. Benim başıma gelmez demeyeceksin ya da 'Neden benim başıma geldi' diye sormayacaksın. 'Kader' diye bir şey var. Hepimizin başına her an her şey gelebilir. Her şeye hazırlıklı olmak lazım. Normal düzen diye bir şey yok. Bana bunu görüştüğüm terapistlerden biri, 'Sizin bir sisteminiz vardı, o çöktü. Şimdi yeni bir sistem kurdunuz' demişti. Normal olanı hangisiydi bilmiyorum. Disiplinli bir şekilde yeni sistemimi sürdürmeye çalışıyorum. Çünkü beni ayakta tutan şey bu. Benim sürekli çalışmam lazım. 'Yağmur Zamanı' bu anlamda bana çok iyi gelmişti. 'Sahte Prenses' de öyle. Yani oyunculuk yapmak beni ayakta tutuyor" dedi..

Ünlü oyuncu, "Yeni sisteminizde, yeni bir aşk olacak mı" sorusunu ise, "Olacaktır mutlaka. Ben sağlıklı bir insanım ve güçlüyüm ki, ağır bir travmayı atlattım ve hayata devam ediyorum. Yaşama sevincimi de yitirmedim. Ama dediğim gibi; hepsi kader. Yani bir şey olacaksa, beni mutlu edecek bir aşk, ilişki, hayatıma girecek bir beyaz atlı prens (gülüyor) olacaksa, zaten olacaktır. Dünyanın neresinde, ne yapıyor olursan ol, gelip seni bulacaktır. Umarım öyledir. Rahmetli eşimin ailesini çok severim. İlişkimiz hiç kopmadı, kopmayacak da. Onlar beni bu konuda çok telkin ediyorlar ve istiyorlar da" yanıtını verdi.

Jennifer Lopez'in başrolde oynadığı "Aşk Masalı" adlı filmden uyarlanan dizide rol alan Deniz Uğur, "Oyunculuğum Jennifer Lopez'den daha iyi" diyor.