Abone Ol

"Deniz Uğur ile görüşüyorum!!!" Eşinden boşanan taşfırın erkeğinden ilginç sözler!!!

Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan ve bu evliliği yıkan kadın olduğu iddia edilen Deniz Uğur arasındaki söz düellosu kızıştı. Uğur'un açıklamasına Balkan'dan sert yanıt gelirken, Karadağlı soğukkanlılığını koruyor.

"Deniz Uğur ile görüşüyorum!!!" Eşinden boşanan taşfırın erkeğinden...

Deniz Uğur: Tamer'e aşığım, kendimi yuva yıkan kadın olarak da görmüyorum. Ben de hamileydim, eşimin bana sevgisi azalmadı. Gerçek sevginin nasıl göründüğünle alakası yoktur. Sevenleri ancak ölüm ayırır.

Arzu Balkan: Onun puanını sevenler, sevilenler, evli olanlar ve aldatılanlar versin. Çok iyi puan alacağını sanmam. Bildiğim kadarıyla da iki evlilik yapmış; peki onu ilk kocasından ölüm mü ayırmış?

Tamer Karadağlı: Deniz Uğur'la görüşüyorum, niye görüşmeyeyim ki? Arkadaşlığımız devam ediyor. Deniz, benim çok değer verdiğim ve çok yetenekli bulduğum bir oyuncu arkadaşım.

Deniz'le görüşüyorum

Sekiz yıllık beraberlikten sonra evlendiği Arzu Balkan'dan boşanan bir dönemin "taşfırın erkeği" Tamer Karadağlı, boşanmasının ardından ilk kez Hafta Sonu'na konuştu. Ayrılık nedeni olarak gösterilen Deniz Uğur'la görüşmeye devam ettiğini söyleyen Karadağlı, "Deniz benim çok değer verdiğim ve çok yetenekli bulduğum bir oyuncu" dedi.

n Tamer Karadağlı ünlü oyuncularla birlikte Amerika'da iyi bir film çekti. Türkiye'ye gelince olay biraz değişti. Kimileri takdir etti, kimileri ise sizin için "Figüranlık yaptı" dedi.

- Söylenenler beni çok etkilemedi. Ben daha o filmle ilgili anlaşma yaptığım andan itibaren, tüm açıklamalarımda hep düşlediğim bir şeyi gerçekleştiriyor olduğumu söyledim. Ben hayalimin peşindeyim, bir iddiam yok.

n Oyunculukta Deniz Akkaya'nın da yolunu açtınız. Deniz Hanım'ın oyunculuğu nasıl?

- O yolu ben açmadım. Yapımcılar Deniz Hanım'la görüşmek istediler, görüştüler. O da kabul etti.

n Aynı projede yer almanız daha önceki arkadaşlığınız yüzünden değildi yani?

- Yoo değildi. Ama dostluğumuz hálá devam ediyor.

n Arzu Hanım'la birlikteyken daha önce de çeşitli olaylar yaşadınız. Hatta ona yaşattıklarınız için de kamuoyunun önünde eşinizden özür dilediniz. Niye bu son yaşanan olayda o tavrı sürdürmediniz?

- Çünkü çok fazla konuşmamam gerekiyor artık. Sizin işiniz yazmak ama bizim işimiz size cevap vermek değil, kendi işimizi yapmak. Dolayısıyla sessiz kaldım.

n Basına küskün müsünüz?

- Ben kimseye küsmem, özellikle basına...

n Deniz Uğur'la hakkınızda yazılanlar yanlış mıydı?

- Çok doğru değildi. Haberlerde yanlışlıklar da vardı. Tabii ki bir şeyin haber değeri varsa o yazılacaktır. Benimle ilgili ekonomi haberi yapılmayacak ya! Sonuçta basının ilgi gösterdiği bir figürsem, o zaman bununla yaşamayı öğrenmem gerekir. Buna karşı çıkıp da "Çekmeyin, yazmayın" demek boşa kürek çekmektir. Sadece sessiz kalıp, dışarıdan izlemeyi tercih ettim.

n Şöhret sizi yordu mu?

- Şöhret bir meslek değildir. Siz yaptığınız işle bir yere gelirsiniz ve o başarınız sizi bir yere götürür. Onun dışında şöhreti meslek olarak algılamak, yanlışlığa sürüklenmek olur. Benim şöhretli olmak gibi bir derdim yok, başarılı işler yapmak gibi bir derdim var. Tabii ki ilk zamanlarda hakkınızda bir şeyler yazılmaya başlandığında kendinizi savunma ihtiyacı hissediyorsunuz. Çünkü bu sadece beni etkilemiyor. Annemi etkiliyor, babamı etkiliyor, anneannemi, dayımı, kız kardeşimi etkiliyor. Bu insanlar medyanın gözü önünde değil ki.

n Deniz Uğur'la görüşüyor musunuz?

- Görüşüyorum tabii, niye görüşmeyeyim?

n Arkadaşlığınız devam ediyor mu?

- Niye devam etmesin ki?

n Ayrılmanıza sebep olduğu için bir rahatsızlık duyuyor mu?

- Deniz benim çok değer verdiğim ve çok yetenekli bulduğum bir oyuncu arkadaşım.

n Arzu Hanım ile birçok olayın üstesinden geldiniz, bir kızınız oldu. Ayrılık kararı ondan mı geldi?

- Birlikte karar verdik.

n Bu sizi nasıl etkiledi?

- Hepimiz insanız, üzülmemek söz konusu değil. Ama bizim dünyalar güzeli bir kızımız var. Zeyno bizim tarafsız bölgemiz. Onun gelişimi, öncelikler sırasının başında geliyor. Dolayısıyla Arzu'yla tümüyle ayrılmamız söz konusu değil. İyi karı-koca olamamış olabiliriz ama iyi anne-baba olmak için elimizden geleni yapacağız.

n Yaşamınızda çok hata var mı?

- Herkesin hayatında olduğu kadar. Hatasız kul olmaz.

n Boşandıktan sonra Arzu Hanım bazı röportajlar verdi. Siz bu durumu nasıl karşıladınız? Ona hak verdiniz mi?

- Arzu benim çocuğumun annesi. Her zaman onun yanındayım. Kendisi konuşmak istemiştir, konuşmuş, röportaj vermiştir. Ben onun kararına saygılıyım. Ben konuşmadım, ilk kez konuşuyorum. Bir daha konuşmak da istemiyorum.

Yeniden evleneceksem neden boşandım

- Yine evlenmeyi düşünür müsünüz?

Şu anda hayır. Evleneceksem niye boşandım? Ama bu bekarlığın tadını çıkarmak değil, daha o sürece alışmaya çalışıyoruz. "Tekrar evlenecek misin?", bence şu anın sorusu değil. Kendi hayatıma adapte olmak durumundayım. Önceliğim Zeyno...

- Onu her gün görüyor musunuz?

Her gün iki saatimi çocuğuma ayırıyorum. İlk dişini patlattı, her şeyi ağzına götürüyor, dişleri kaşınıyor.