Abone Ol

"Deniz Seki'yi nasıl tavladım?" Çapkın klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'den şok açıklamalar!!!

Deniz Seki ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra boşanmanın eşiğine gelen klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, aşkını ilk kez itiraf etti: "Evli olduğum için önceleri karşılık bulamadım. Deniz'i ilişkiye ben sürükledim."

"Deniz Seki'yi nasıl tavladım?" Çapkın klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'den...

Deniz Seki ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra boşanmanın eşiğine gelen klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, aşkını ilk kez itiraf etti: "Evli olduğum için önceleri karşılık bulamadım. Deniz'i ilişkiye ben sürükledim. Duygusal boşluktaydım. Aramızdaki ilişkinin ahlak dışı gösterilmesine karşıyım"

Son aylarda kaçamaklarıyla gündeme gelen klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki ile ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra 10 yıllık hayat arkadaşı ile boşanmanın eşiğine gelmişti. Eşi Nazire Hanım'ın "Bugün Deniz, yarın bir başkası, boşanıyorum" şeklindeki açıklamalarının ardından evine dönen ünlü klarnetçi, ilişkisi ile ilgili ilk kez dün konuştu. Popçu Deniz Seki ile ilişkisisini itiraf eden Şenlendirici şunları söyledi:
      "Bugüne kadar konuşmadım çünkü yalan söylemek istemiyordum. Deniz, evli olduğum için ilişkinin başında istemedi, hep kaçtı. Bense hiç peşini bırakmadım, ısrarcı oldum. Deniz'i böyle bir ilişkiye ben sürükledim. Duygusal boşlukta olduğum bir dönemdi ve o boşlukta da başkasına birşeyler hissetmeye başladım. Evet, Deniz Seki'ye karşı ilgisiz değilim, bir şeyler hissettim. Ama hepsi bu kadar. Bu herkesin sandığı gibi seviyesiz, yakışıksız bir evli adam kaçamağı değil. Çok daha derin. Deniz Hanım ile aramızdaki ilişkinin ahlak dışı gösterilmesine karşıyım. Bu olayın tek sorumlusu benim ve ben çözeceğim"

İkinci çocukları doğduktan sonra eşi ile sorunlar yaşamaya başladığını, annesi ile eşi arasında bir türlü köprü kuramadığını ve arada kaldığını söyleyen Şenlendirici sözlerine şöyle devam etti: "Annem yeni doğan kızımı 4,5 aydır görmüyor. Eşime bir türlü laf dinletemedim. Bu yüzden duygusal boşluğa düştüm. Karıma çok büyük kızgınlığım var. Benim onurumu kırdı. Hiç kimseye yalan söylemedim. Karım bana bunu sorduğunda 'Ne var ne yok' diyorum, sessiz kalıyorum. Yaşananlar, evin içinde kalmalıydı. Evde halletmeliydik."

Milliyet