Abone Ol

Deniz Seki'nin replikleri olay yarattı

15 Aralık 2015 Salı sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı.

Deniz Seki'nin replikleri olay yarattı

Somera'nın araştırmasına göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bu hafta da Deniz Seki damgasını vurdu. DenizSeki’nin replikleri ve şarkılarıyla ses getiren dizi 27,83 Somera Rating ve %28,8 ileti payı ile sosyal medyada en çok konuşulan yayın oldu.

 Deniz Seki kaç yıl hapis yatacak?

Büyük Sürgün Kafkasya’da son zamanların popüler oyuncularından Tolga Sarıtaş’la ilgili yorumlar ve dizinin başarılı çekimleri ile çok konuşuldu. Oldukça beğenilen mini dizi, 15,46 Somera Rating ve %18,8 ileti payı alarak sosyal medyada 2. oldu.

Deniz Seki'nin cezaevinde yazdığı şarkısı olay oldu

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program etiketi #nedemeli idi. Çeşitli konular ve gündemle ilgili yorumların #nedemeli etiketiyle paylaşıldığı program 10,51 Somera Rating ve %8,2’lik ileti payıyla en çok konuşulan 3. yapım oldu.

En çok konuşulan 4. yapım O Ses Türkiye oldu. Program sosyal medyada Gökhan Özoğuz’un Zahid Bizi Tan Eyleme’yi söylemesi ve Ebru Gündeş’in her fırsatta şarkı söylemesiyle ilgili yorumlarla konuşulurken 5,84 Somera Rating ile dördüncü sıraya yerleşti.

İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat, sosyal medyada haberlerle ilgili yorumlar ile konuşuldu. Program 5,79 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Deniz Seki'nin replikleri olay yarattı - Resim: 1