Abone Ol

Deniz Seki'nin öpüştüğü sevgilisi evli, çocuklu çıktı!

Zenci eşi tarafından finanse edilen ve Türkiye'ye iş kurması için gönderilen Özdemir, Seki'yle Bodrum'da gününü gün ediyor. Murat Özdemir ile ilgili asıl gerçek ise en az evli olması kadar çarpıcı.

Deniz Seki'nin öpüştüğü sevgilisi evli, çocuklu çıktı!

Ünlü şarkıcının, Amerikalı yıldızların fotoğrafçısı sandığı genç sevgilisi Murat Özdemir, evli ve çocuklu bir ofisboymuş.

Bugün gazetesinin haberine göre, Okan Bayülgen, Selim Yalın, Cemal Özgörkey ile yaşadığı ilişkileri hep hüsranla biten Deniz Seki, son sevgilisi Murat Özdemir'den büyük darbe yedi. Kısa süre önce birliktelik yaşamaya başladığı Murat Özdemir'i kamuoyuna "Dünya starı Angelina Jolie'nin fotoğrafçısı" olarak tanıtan Deniz Seki, Bodrum koylarında demirledikleri teknelerinde sevgilisiyle görüntülenmişti. Ancak MELODİ, şok edici gerçeklere ulaştı. Deniz Seki'nin Amerika'da ünlülerin fotoğrafçısı sandığı sevgilisi aslında Üsküdarlı bir genç ve ilginç bir öyküsü var.

EŞİ LATİN AMERİKALI

AMERİKA hayalleriyle yanıp tutuşan Özdemir, 1999 depreminin ardından New York'a gitmeyi başarmış. Latin Amerika kökenli, ‘Adjovi' isimli bir zenciyle hayatını birleştirmiş. Özdemir'in eşi, şimdi UNICEF'te ‘Sosyal Hizmet Uzmanı' olarak çalışıyor. Çiftin 3 yaşında da Ece Ziran isimli kızları var. Zenci eşi tarafından finanse edilen ve Türkiye'ye iş kurması için gönderilen Özdemir, Seki'yle Bodrum'da gününü gün ediyor. Murat Özdemir ile ilgili asıl gerçek ise en az evli olması kadar çarpıcı. Özdemir, ünlülerin fotoğrafçısı değil, sadece fotoğraf stüdyosu bulunan zenci eniştesinin ofisboyu.

İyi ki eşim Türkçe bilmiyor!

Deniz Seki'ye fotoğraf sanatçısı olduğunu söyleyen Özdemir, yakın çevresine, "İyi ki eşim Türkçe bilmiyor. Yoksa evliliğim yıkılır" diyormuş