Abone Ol

Deniz Seki yaptı Demet Akalın sattı

Demet Akalın, El Bebek Gül Bebek Derneği’nin Nişantaşı City’s’te düzenlendiği kermese katıldı. Ünlü şarkıcı, kermeste Deniz Seki tarafından tasarlanan tişörtleri sattı.

Deniz Seki yaptı Demet Akalın sattı

Uyuşturucu temin etmek suçundan cezaevinde yatan Deniz Seki’nin, prematüre çocuklar için tasarladığı tişörtlerin tanıtımını Demet Akalın yaptı. Seki’nin el çizimi ve ile şiirinin yer aldığı tişörtler, Nişantaşı City’s’teki alışveriş festivalinde satışa çıktı.

Tişörtleri satarak kampanyaya destek olan Akalın, “Benim canım arkadaşım ne güzel yazmış çizmiş. Orada tiyatro eğitimi almaya başlamış. Orayı da çilehaneden emekhaneye dönüştürmeye çalışıyor duyduğuma göre.

Ben onu sık sık görmek istiyorum ama oradaki şartlar zor biliyorsunuz. Avukatlarıma talimat verdim inşallah yeni yıla kadar kendisini görürüm.Tek dileğim var onun bir an önce özgürlüğüne kavuşması...” diye konuştu.

Seki’nin tasarladığı tişörtlerden elde edilecek gelir erken doğan çocukların tedavisinde kullanılacak. El Bebek Gül Bebek Derneği’nin prematüre çocuklar için düzenlediği kermeste Merve Büyüksaraç, Didem Soydan ve Öner Evez yılbaşı ağacı süslemesi yaparken, Ayşegül Uluç City’s Mahalle katında Usla’nın şefleri ve cemiyet hayatından dostları ile birlikte kurabiye pişirip stantlarda sattı.