Abone Ol

Son dakika haberleri: Deniz Seki cezaevinden çıktı.. İlk sözleri ne oldu?

2014 yılında bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tutuklu bulunan Deniz Seki'yi sevenleri ve sanatçı dostları cezaevinin kapısında karşıladı. Deniz Seki cezaevinden çıkarken böyle görüntülendi.

Deniz Seki cezaevinden çıktı.. İlk sözleri ne oldu?

Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, 46 yaşındaki şarkıcının özel eşyalarını kolilerle cezaevinden dışarı çıkardı. İki kutuya konulan eşyalar araca konuldu.

"ÇOK ZORLU BİR YOLCULUKTU"

Kısa bir açıklama yapan Deniz Seki, "Ben de sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Müsade ederseniz biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri beklediniz. Ayakalrınıza sağlık" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberleri: Deniz Seki cezaevinden çıktı.. İlk sözleri ne oldu? - Resim: 1

PANKART AÇIP ŞARKILARINI SÖYLEDİLER

Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevi önünde beklemeye başladı. Pankart açan Seki hayranları, ünlü sanatçının şarkılarını söyleyerek bekleyişini sürdürdü.

2014 yılından bu yana kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı cezaevi’nden çıkan ünlü şarkıcı, 2 gün sonra basın toplantısı düzenleyecek. Seki, basın toplantısının ardından nişanlısı Faruk Salman ile birlikte uzun bir tatile çıkacak.

2.5 yıla yakın süredir cezaevinde olan Deniz Seki, bugünün en çok konuşulan isimlerinden oldu. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Esenyurt’ta saklandığı evde gözaltına alınıp Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Deniz Seki, bugün tahliye oldu.

Nişanlısı ve ailesi cezaevinde

Sabah saatlerinde cezaevine gelen Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman ve kardeşi Serkan Seki ünlü sanatçının eşyalarını kartonlarla arabaya taşıdı. Deniz Seki ile ayrıldıkları iddia edilen Faruk Salman nişanlısının en mutlu gününde yanında olup ayrılık iddialarını yalanladı.

ÜNLÜ İSİMLERİN DENİZ SEKİ HEYECANI

Büyük bir heyecanla Deniz Seki'nin özgür kalmasını bekleyen sanatçı dostları sosyal medya üzerinden Seki'ye destek mesajları yayınladı.

Seren Serengil

Tatlım ,canım , dünya güzelim melek kalplim seni bekliyoruz. ..bak bitti işte kavuşuyoruz. . Mutlu günler başlıyor artık .. sana özel programı bile 12.00 ye aldık sırf senin bu anlarını canlı canlı herkese aktarabilirsiniz adına. . mutluluğunu paylaşabilmek için. ... Sevdiğin adam bekliyor biz bekliyoruz hadi kapı açılsın versinler seni bize artık.

Metin Arolat


Son bir gece. Özgürlüğe son bir gece. Suçlu yada değil. Haklı yada haksız. Verilmiş bir ceza ve o ceza çekildi. Bitti. Son bir gece kaldı Deniz. En uzun gecelerinden biri belki de. Ama o güneş doğacak. Bundan sonra umarım, bütün yaşananlardan çıkartılması gereken bir ders varsa çıkartır, istediğin gibi, seni sevenlerinle birlikte şahane bir hayat yaşarsın. Seni üzecek şeyler, senden uzak olsun.

Nilgün Belgün

Sevgili Deniz bu gece belki de senin en uzun gecen olacak. Yarın özgürlüğüne kavuşuyorsun. Hayatta en önemli değer özgürlüktür. Bundan sonra sonsuza kadar mutlu bir hayat yaşaman dileğimdir. Gerisi nasılsa gelir #Deniz Seki İyi geceler…

Gonca Vuslateri

Bitti Denizim… Sular çekildi. Geriye deniz yıldızları kaldı. Ne köpekbalığı, ne ürkütücü balıkçılar, ne zorlu dalgalar… Geçti hepsi. Sevenlerin sana kavuşuyor. Bu son gecende tüm tecrübene sağlık diyeceğimiz bestelerinle geliyorsun. Sesini çok özledik. Haydi buluşalım, sarılalım minnoş yüreklim, pamuk ellim. Biricik, zamansızca birbirimize kavuşup dertleştiğim güzel sohbetli, güzel yürekli insan… Allah kurtardı…

DENİZ SEKİ NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı. Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozulmuş ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

Son dakika haberleri: Deniz Seki cezaevinden çıktı.. İlk sözleri ne oldu? - Resim: 2