Abone Ol

Deniz Seki cezaevinden ne zaman çıkıyor? İşte o tarih!

Ünlü sanatçı Deniz Seki, dün cezaevinde sanatçı dostlarının sürpriz ziyaretiyle mutlu anlar yaşadı.

Deniz Seki cezaevinden ne zaman çıkıyor? İşte o tarih!

Yeni yıl öncesi arkadaşları Deniz Seki’yi cezaevinde ziyaret ederek sürpriz yapan Deniz Akkaya, Gonca Vuslateri , Nükhet Duru, Özgün, Reyhan Karaca, Seren Serengil, Yeliz, Zara ve Özgür Aras Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde mutlu anlar yaşanmasına sebep oldular.

Yeni yıl kutlaması için Seki’ye ve mahkum arkadaşlarına sürpriz yapan ünlüler şarkılarıyla mahkumlara moral verdiler.

ÖZGÜR ARAS TARAFINDAN ORGANİZE EDİLDİ!

Seki’nin menajeri Özgür Aras tarafından organize edilen görüşmede ünlü isimler şarkılarını Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde yatan ünlü şarkıcı ve mahkum arkadaşları için söylediler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başsavcı Vekili Hakan Uyar da sanatçılara eşlik etti.

2 yıldır cezaevinde yatan Seki’nin tutukluk hali 5 Haziran 2017 tarihinde bitecek!

Öte yandan ziyaretine giden ‘Anne’ dizisinin başarılı oyuncusu Gonca Vuslateri de, Seki tarafından imzalanmış albüm kapağını sosyal medyada paylaşarak altına şu notu ekledi.

ÇOK AZ KALDI!

“Herkese selam yolluyor, kalpten öpüyor... Çok az kaldı zaten. En güzel yeni yıl ziyareti, en güzel toplulukla, en güzel an'lari deneyimlemekti bugünün özeti.. Allah kurtarsın. Daha gözgöze geldigim,gelemedigim butun kadinlari . Canimiz Deniz'imiz.. Bir de, #Anne deli gibi izleniyor dedi butun yorumlarini aldim.Hal boyle olunca ,sette onu cok seven o kadar cok insan var ki-Anne adina aldim imzami :) @arasozgur 'a bizi biraraya getirdigi icin binlerce tesekkur ederim ..”

Deniz Seki cezaevinden ne zaman çıkıyor? İşte o tarih! - Resim: 1