Abone Ol

Deniz Güçer yazılarıyla Medyafaresi.com'da

Ankara gazeteciliğinin en önemli isimlerinden Deniz Güçer, çarpıcı kulis yazıları ve renkli izlenimleriyle artık Medyafaresi.com'da.. Deniz Güçer'in yazıları olay yaratacak, çok konuşulacak..

Deniz Güçer yazılarıyla Medyafaresi.com'da

DENİZ GÜÇER KİMDİR?

Deniz Güçer Ankaralı, 1973 doğumlu. Ankara Lisesi'ni bitirdi. Şanlı başladığı öğrenim hayatı, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne girmesiyle son buldu. Yine de bir dönemde 20'nin üzerinde ders verdi ve 1995 yılında diplomasını alarak tarih yazdı.

18 yaşında İstanbul'da Cumhuriyet gazetesinden içeri ilk adımı attığında muhabir olacağını anladı. Stajını orada tamamladı. 3 yıl İstanbul'da Anadolu Ajansı'nda çalıştıktan sonra Ankara'ya döndü.Milliyet gazetesinde muhabir olarak çalıştı. gazetesinin kuruluşu sırasında Parlamento muhabiri olarak işe başladı.

2 yıla yakın Star Boz'ta cumartesi ve pazar günleri yayınlanan "551'inci Milletvekili" isimli kulis köşesini hazırladı. 2003 yılında Vatan gazetesinde çalışmaya başladı. Halen muhabirlik yapıyor ve Vatan gazetesinin "Gece Gündüz Ankara" sayfalarında "Ankara Keçisi" isimli köşesinde yazdı..

Deniz Güçer halen Kanal TV 6 Genel Yayın Yönetmenliği görevine devam ediyor. Ankara Review haber sitesinde de yazılar yazıyor.