Abone Ol

Deniz Çakır'dan gizli aşk iddialarına açıklama

Gizli aşk iddialarına ilişkin Deniz Çakır da instagram hesabından açıklama yaptı. Deniz Çakır'ın avukatı aracığıyla gelen açıklamada yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Deniz Çakır'dan gizli aşk iddialarına açıklama

Cüneyt Özdemir ismine yer verilmeyen açıklamada Volkan Yüksel'le ilgili satırlar dikkat çekti. Aşk iddiası Volkan Yüksel'e dayandırılarak verilmişti.

Deniz Çakır'ın instagram hesabına koyduğu 'avukatının' resmi açıklama metni şu şekilde:

Basın ve Yayın Organlarının Dikkatine,

Müvekkilimiz Deniz Çakır ile ilgili bugün yayın organlarınızda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Haber kaynağı olarak gösterilen ve karakola verdiği ifadesi yayınlanan Volkan Yüksel aleyhine adli makamlar nezdinde, 3 ayrı mağdur kadın tarafından alınmış koruma kararı ve bunlara ilişkin halen devam etmekte olan yargı süreci bulunmaktadır.

Aleyhinde koruma kararı alınmış olan Volkan Yüksel’in 20.07.2018 tarihinde ‘Off Gümüşlük’ isimli işletmede yaşananlara ilişkin vermiş olduğu ifadesi hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamakta olup, adli makamlara sunulan kamera kayıtları da aralarında sözlü veya fiziksel hiçbir temasın olmadığını ortaya koymuştur.

Netice itibarıyla Volkan Yüksel’in ifadesi taraflıdır ve bu nedenle basın yayın organlarında yer alan haberler gerçekle bağdaşmamaktadır.

Müvekkilimiz aleyhine verilen ifade doğrultusunda, bugün yayın organlarında hiçbir şekilde gerçeği yansıtmayan haberlere istinaden, aleyhine koruma kararı alınmış olan Volkan Yüksel’in sosyal medya ve basın organları üzerinden asılsız iftiralarda bulunması, İstanbul 6.Aile Mahkemesi’nin 6284 S. Kanun bakımından vermiş olduğu 2018/442 D.İş numaralı ‘iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesi’ yönündeki koruma kararının ihlali niteliğindedir.

Konu ile ilgili olarak gerekli hukuki işlemler yapılacak olup, koruma kararının ihlali niteliğindeki yayınlara son verilmesi gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.

Av. Mertay Kugay

Deniz Çakır'dan gizli aşk iddialarına açıklama - Resim: 1