Abone Ol

Deniz Akkaya'yı çıldırtan Tiktok rezaleti

Son zamanların en önemli gündem maddelerinden olan TikTok'taki yüksek kazançlar ve bu kazancın müstehcen yollarla elde edilmesinin önüne geçilemezken, fenomenler bir bir gözaltına alınıyor. Bu kez kadın fenomenlerin aksine erkek bir fenomen de müstehcen videolarıyla dikkat çekti. Müstehcen videolar çeken 'egeuckan' isimli fenomen, Deniz Akkaya'nın da dikkatini çekti. İşte detaylar...

Deniz Akkaya'yı çıldırtan Tiktok rezaleti

Son zamanların en önemli gündem maddelerinden olan TikTok'taki yüksek kazançlar ve bu kazancın müstehcen yollarla elde edilmesinin önüne geçilemezken, fenomenler bir bir gözaltına alınıyor. Bu kez kadın fenomenlerin aksine erkek bir fenomen de müstehcen videolarıyla dikkat çekti. Müstehcen videolar çeken 'egeuckan' isimli fenomen, Deniz Akkaya'nın da dikkatini çekti. İşte detaylar...

Bir video paylaşım sitesi olan TikTok'ta son dönemde müstehcen video akımı başladı. 'Laz kızı' adlı kullanıcının 'müstehcen' videoları nedeniyle gözaltına alınması bu videoları azaltır diye düşünülürken, çekilen bu tarz videoların sayısı arttı.


Kadınların çoğunlukta olduğu bu tarz videolara erkekler de dahil oldu.

'egeuckan' isimli kullanıcı, 'müstehcen' yayınlarla gözaltına alınan kadınların aksine gözlatına alınmayınca bu hem sosyal medya kullanıcılarının hem de Deniz Akkaya'nın dikkatini çekti.


Akkaya, söz konusu videolardan birini alıntılayarak X hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Yasalar cinsiyet ayrımı yapmadan herkese eşit uygulanıyorsa, bu beyefendi de ters kelepçe kafasına, böyle vurula vurula bastıra bastıra görmek isteriz! Konu #mustehcenlik! sosyal medya yasaları, cinsellik içeriklerinde neden erkekleri es geçiyor?"