Abone Ol

Demirtaş'ın hasta yatağındaki annesine küfreden Jahrein özür diledi, çirkin paylaşımını sildi

Demirtaş'ın rahatsızlanan annesine küfür eden Jahrein, geri adım attı

Demirtaş'ın hasta yatağındaki annesine küfreden Jahrein özür diledi, çirkin paylaşımını sildi

"Jahrein" adıyla bilinen sosyal medya kullanıcısı Ahmet Sonuç, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yoğun bakıma alınan annesi Sadiye Demirtaş'a küfretti. Yaptığı paylaşımı kaldıran Jahrein, "Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı." diyerek özür diledi. 

7 yıldır Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş geçtiğimiz gün rahatsızlanarak Diyarbakır'da kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yakın zamanda babasını da kaybeden Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a getirilmişti. Demirtaş, hastanede yaklaşık 4 saat kaldıktan sonra tekrar cezaevine götürülmüştü.

Jahrein mahlasını kullanan Ahmet Sonuç da, Demirtaş'ın annesinin hastalığı nedeniyle Diyarbakır'a götürülmesine ilişkin bir haberi alıntılayarak küfür etti.

Küfürlerin ardından tehditler aldığını iddia ederek Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyen paylaşımlar yaptı. Daha sonra ise özür dileyerek yaptığı paylaşımı sildi.

"Özür dilerim"

Jahrein paylaşımında şunları kaydetti:

"Malum twiti sildim. Her şeyden önce benim Selahattin Demirtaş’la olan meselem şahsıyla alakalıdır. Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı. Bunu eşimle konuştuktan sonra anlayabildim. Bu noktada şahsıma olan saygısını/sevgisini kaybeden takipçilerimden özür dilerim. Selahattin Demirtaş hakkında fikrim sabittir ve ölene kadar değişmeyecektir. Eleştirilerim ve laflarım bundan sonra kendisiyle alakalı olacaktır. Kamuoyunu meşgul ettiğim için ayrıca özür dilerim. Hayırlı forumlar."