Abone Ol

Demet Özdemir'in Doğum Günü Elbisesi Çok Konuşulacak

Oğuzhan Koç ile yeniden barışan oyuncu Demet Özdemir yeni yaşını yakın arkadaşları ve sevgilisiyle kutladı.

Demet Özdemir'in Doğum Günü Elbisesi Çok Konuşulacak

Demet Özdemir son günlerde hem işleri hem de özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Aşk Taktikleri filmiyle konuşulan Özdemir ayrıldığı sevgilisi Oğuzhan Koç ile de barışıp evlilik kararı aldı. Son günlerde işte ve aşkta kazanan Özdemir yeni yaşını kutladı.

30 yaşına sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte giren Demet Özdemir'in doğum günü elbisesi olay oldu. Sade bir tasarıma sahip olan beyaz elbisenin arkası dikkat çekti. Derin kalçasına kadar inen sırt dekoltesine sahip elbisenin arkasında bir de kurdele vardı.

Demet Özdemir'in bu iddialı elbisesi bazı takipçilerinin ilgisini çekemedi. Ünlü oyuncuya "Kendini paketlemene gerek yoktu", "Ne saçma elbise" yorumları geldi.

Demet Özdemir'in Doğum Günü Elbisesi Çok Konuşulacak - Resim: 1

Özdemir paylaşımında "30 ürkütücü gelebilir ama girince ısınıyorsun … Bizi biz yapan, her zaman iyiye güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiçbir yaşta yere gelmez… Asıl iyi ki siz varsınız" dedi.

Oyuncuya "İyi ki doğdun" mesajları yağdı.

Oğuzhan Koç yakında evleneceği sevgilisi Demet Özdemir'in 30. yaş gününü kutladı. İkili pastayı kesmeden önce el ele göz göze dans etti. İkilinin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

EVLİLİK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

Müzisyen Oğuzhan Koç ile kısa bir ayrılığın ardından aşkını resmiyete dökme kararı alan Demet Özdemir, 30 yaşına bastı. 14 Şubat Sevgililer Günü"nde hazırladığı sürpriz organizasyonla Özdemir'e evlenme teklifi eden Koç, sevgilisinin doğum gününü kutladı.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemi, Türk oyuncu, model ve dansçıdır. 26 Şubat 1992 doğumlu Özdemir fantastik drama dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'deki "Aylin" karakteriyle tanındı.

Global arenada ilk çıkışını Can Yaman ile birlikte rol aldığı Star TV'de Erkenci Kuş dizisiyle yaptı.

Demet Özdemir, anne ve babasının 3 çocuğunun en küçüğü olarak İzmit'te doğdu. 7 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul'a taşındı.

Özdemir, 2013'te Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" klibinde yer aldı ve kısa bir süre sonra Fox'un yeni dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'de ilk ortağı Ekin Koç'la birlikte Aylin karakterini canlandırdı.

Daha sonra Kurt Seyit ve Şura'da "Ayla" karakterini, Tut Sözünü adlı filmde "Demet" karakterini canlandıran Özdemir ardından Star TV'nin Çilek Kokusu dizisinde "Aslı" karakterine hayat verdi.

2018 - 2019 yılları arasında Türk romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'da Can Yaman'la başrolü "Sanem" olarak oynadı. Bu dizideki rolüyle 2019 Lübnan Murex d'Or'da En İyi Kadın Oyuncu, En iyi dizi çifti (Can Yaman ile birlikte) ve en iyi romantik komedi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Kasım 2019'da Pantene Türkiye marka elçisi oldu.

Özdemir, günümüzde İbrahim Çelikkol'la birlikte Tv8'de Doğduğun Ev Kaderindir'de "Zeynep" karakterini canlandırıyor. Dizi, Çağrı Bayrak'ın yönettiği OG Medya tarafından 25 Aralık 2019'da gösterime girdi, senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız romanından esinlenmiştir.

Öte yandan Demet Özdemir bir süredir Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor.