Abone Ol

Demet Akalın'ın nikah şahidi herkesi şok etti! Şahit kim çıktı?

Ünlü ve tanıdık bir simayı nikah şahidi yapan Demet Akalın ile bu ismin geçmişini bilenler bu olay karşısında şok oldular

Demet Akalın'ın nikah şahidi herkesi şok etti! Şahit kim çıktı?

Demet Akalın ve Önder Bekensir 2 ay süren flörtün ardından dün nikah masasına oturdu. Ünlü popçu'nın nikah şahitliğini sosyetik güzel Selin İmer'in yapması onu tanıyan herkesi şaşırttı. Demet Akalın ilk eşi Oğuz Kayhan'dan ayrılırken buna neden olarak eşine Selin İmer'den gelen mesajları göstermişti.

Esma Sultan Yalısı'ndaki muhteşem düğünde nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıydı. Nikahın şahitliklerini sosyetik güzel Selin İmer ile oyuncu Oktay Kaynarca yaptı. Selin İmer'in düğünde nikah şahidi olarak yer alması geceye damgasını vurdu. İlk eşi Oğuz Kayhan'dan ayrılırken Selin İmer'le olan ilişkisini gerekçe gösteren Akalın, bu yüzden İmer'le mahkemelik bile olmuştu. Akalın ve İmer'ın düğünde samimiyeti görenleri şaşırttı. Düğüne Hande Yener, Gülşen, Alişan, Murat Dalkılıç, Ayşe Özyılmazel, Yıldız Tilbe, Stelyo Pipis, Tuğba Özay gibi isimler katılırken gecede ENBE Orkestrası sahne aldı.

Vatan