Abone Ol

Demet Akalın: Şeyma Subaşı o kadar kalın değil

Demet Akalın, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'dan boşandıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ ile samimi şekilde görüntülenen Şeyma Subaşı için yorumda bulundu.

Demet Akalın: Şeyma Subaşı o kadar kalın değil

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yla boşandıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile sarmaş dolaş görüntülendi. Subaşı'nın görüntülerine ise ünlülerden ilk yorum Demet Akalın'dan geldi. Akalın, fotoğraftaki kişinin Subaşı olmadığını iddia etti.

"ŞEYMA BU KADAR KALIN DEĞİL"

Her söylediği ve paylaştığı olay olan Demet Akalın'dan Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ ile samimi görüntüleri hakkında sessiz kalmadı. Akalın, Subaşı'nın samimi fotoğrafları için "Şeyma bu kadar kalın mı ya? Bence o değil" yorumunu yaptı.

Demet Akalın: Şeyma Subaşı o kadar kalın değil - Resim: 1

PAYLAŞIMI ELE VERDİ

Fotoğraftaki kişinin Şeyma Subaşı olduğu Instagram hikayesine attığı fotoğrafta ortaya çıktı. Subaşı, olay olan fotoğraflardaki siyah şortu ve beyaz tişörtüyle selfie çekerek Instagram'dan paylaştı.

Demet Akalın: Şeyma Subaşı o kadar kalın değil - Resim: 2

FRANSIZ DJ İLE SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bir ay önce Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kızı Melisa ile Meksika'nın Tulum şehrine giden Subaşı, Fransız DJ Guido Senia sahil kenarında samimi bir şekilde görüntülendi. Ortaya çıkan fotoğraflarla ilgili taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Demet Akalın: Şeyma Subaşı o kadar kalın değil - Resim: 3

Demet Akalın: Şeyma Subaşı o kadar kalın değil - Resim: 4