Abone Ol

Demet Akalın’dan Seda Sayan’a Misilleme! Anlaştığını Duyurdu…

Demet Akalın ile Seda Sayan kavgasında yeni gelişme yaşandı. Akalın, Sayan’ın bir dönem sunuculuğunu üstlendiği programla anlaşma yaptığını duyurdu.

Demet Akalın’dan Seda Sayan’a Misilleme! Anlaştığını Duyurdu…

Star TV’de ekranlara gelen ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının final yapmasının ardından kanal Seda Sayan ile anlaştı. Sayan’ın, Star TV ile anlaşması Demet Akalın’la arasında polemiğe neden olurken bugün yepyeni bir gelişme yaşandı.

Demet Akalın, sunuculuğunu daha önce Seda Sayan’ın yaptığı Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta ile anlaşma sağladığını duyurdu.

İşte o paylaşım…

Demet Akalın’dan Seda Sayan’a Misilleme! Anlaştığını Duyurdu… - Resim: 1

NE OLMUŞTU?

Star TV’de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının final yapmasının ardından yapım şirketinin yeni sezon için Seda Sayan ile anlaşmaya varması Demet Akalın’la gerilime neden olmuştu.

Demet Akalın, Alişan'la birlikte sundukları Star TV'deki programlarının bittiği gün Seda Sayan'dan "ben başlıyorum" mesajı almış ve şunları söylemişti: "Seni sever sayarız! 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler."