Abone Ol

Demet Akalın'dan, Okan Kurt'a müthiş yıldönümü hediyesi!

Çapamag yazarı Gamlı Baykuş, Demet Akalın ve Okan Kurt'un yıldönümü partisinin ayrıntılarını anlattı..

Demet Akalın'dan, Okan Kurt'a müthiş yıldönümü hediyesi!

İşte Gamlı Baykuş’un yazısı;

Biliyorum, çok özlediniz sevgili okurlarım… “Nerede bu bizim Gamlı Baykuş’ diye başlarınızı duvarlara vurdunuz… İşte ben de bu yoğun istek üzerine kıramadım hayranlarımı, yattığım yaz uykusundan kaldırdım başımı, yine döndüm aranıza. Hem de hiçbir yerde olmayan bomba bir haberle… İşte, tünediğim dalın üzerinden iftiharla bildiriyorum…
Demet Akalın Okan Kurt çifti, tanışmalarının 1. yıldönümlerini dün gece Arabesque’de kutladı… Ama bu öyle sıradan bir kutlama değil. Günler önce hazırlıklara başlayan ünlü çift, düğünleri gibi yine dillere destan bir geceye imza attı. Gecenin detaylarına girmeden önce Demet’in Okan’a aldığı ilginç hediye ile başlayalım.
Meğer Okan bey uzun zamandır bir mini Cooper almak istermiş. Demet’in sürprizi de işte bu oldu. Sevgili eşine kırmızı gıcır gıcır bir mini almış ve mekanın kapısına getirmiş. Araba özel olarak süslenmiş ve camında ne yazıyor tahmin edin; ‘Minik’ Demet bu sözcüğü kendi için mi, Okan için mi, yoksa araba için mi kullanmış anlayamadım doğrusu. Okan’ın aldığı hediye ise bir sır olarak kaldı ama ‘kırmızı minik’in ilginç de bir öyküsü var. Araba, Okan beye gösterildikten sonra yine galerinin yolunu tuttu….  Çünkü Demet çok aramış ama sadece bir tane deneme için getirilen mini Cooper’ın bu özel modelinden bulabilmiş. Onu da allamış pullamış Arabesque’in önüne getirmiş. Demet’in ısmarladığı ise bir hafta sonra gelecekmiş. Okan bey yeni oyuncağına kavuşmak için gün sayıyor sizin anlayacağınız.  
Çiftin bu mutlu gününe yakın dostları ve aile fertlerinin yanısıra büyük usta Ümit Besen ve orkestrası da eşlik etti. Tabii daha önce dansözler yıktı geçirdi ortalığı… Ümit Besen ise ‘Alışmak sevmekten daha zor’ ile açtı programını ve şarkıdan sonra ünlü çifti tebrik etti. Ama şu cümlelerle hemcinsine biraz kıyak geçti doğrusu; “Okancığım, seni ekranda gördükten sonra, ‘işte adam gibi adam, Demet bu kez turnayı gözünden vurdu’ dedim”

O GECEDEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Derken efendim, Besen’in dilek taşı şarkısı eşliğinde Okan ve Demet sahneye çıkıp bir mutluluk dansı yaptılar. Bu arada Demet de konuklarına bir sürpriz yapıp, yeni albümündeki ‘Türkan’ adlı şarkısını ilk kez seslendirdi.

Bu arada Orhan Gencebay ve Sevim Emre’den gelen dev çiçek de gözlerden kaçmadı… Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya’nın da konuklar arasında bulunduğu gecenin en neşeli davetlilerinden biri de hiç kuşkusuz Ece Erken’di. O gece Beşiktaş’ın galibiyeti ile zafer sarhoşu olan Ece, siyah beyaz forması ile hem arkadaşlarının hem takımının mutluluğunu birlikte yaşadı…

Son olarak  pastada yazanlara, daha doğrusu Demet’in, Okan için yazdırdıklarına bir göz atalım ve pasta gibi tatlı bitirelim yazımızı:

“Sen benimsin kocam
İyi ki seni tanıdım
Seni çok seviyorum canım kocam
 Nice mutlu, uzun yıllara küçüğüm… “

***
İşte böyle sevgili okurlar… Şimdi tünediğim yerden başka bir dala geçiyorum. Belli mi olur, belki oradan da yeni haberlerle çıkarım karşınıza…

DEMET AKALIN PLAJDA.. SEKSİ POZLAR

DEMET AKALIN KONSERİNDE OLAY

DEMET AKALIN’DAN EŞİNE İNCE GÖNDERME

Demet Akalın’a sahnede pet şişe

Demet Akalın’ın en seksi klibi Sabıka