Abone Ol

Demet Akalın, bikinili Valide Sultan için ne dedi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Ayaklıgazete'deki köşesinden Nebahat Çehre'nin bikinili pozları için bakın ne yorumda bulundu..

Demet Akalın, bikinili Valide Sultan için ne dedi?

İşte Demet Akalın'ın o yazısı..

Neler oldu neler..

Yahu hiç birşey olduğu yok sadece her taraf yanıyooo, yanıyoooo, yanıyoo...

Tabi biz de bu durumdan nasibimizi aldık. Güneşe yattığım ilk Bodrum gününde suratımı 2.derece yaktım. Zor olmadı, kolaydı:)

Şaka bir yana her sene bilinçli yanarım. Bu sefer bitmiş korumalı güneş yağımın içine geçen seneden kalma kakaolu yakıcı yağı koyduğumu unutmuşum. Eee unutunca olanlar oldu. Hatta kocam da bundan nasibini aldı.

Hamama gidip kese yaptıracağız bu akşam inşallah da şu soyulmadan kurtulacaz. Ben eskiden daha sabırlıydım ya da bu sene gerçekten güneşte bir anormallik var, durulmuyor. Güneşin altında yanmak falan hikaye vallahi bana.

Eee deniz sezonu açılınca kaçacak yer arayan şöhretli arkadaşlar ve onları takipteki magazincilerle bir serüvendir gidiyor.. Ama benim için en bombası tabii ki sevgili Nebahat Çehre’ydi. Ne muhteşem bir kadın olduğunu Haziran’da da gözümüze soktu valla... Aslında çoluk çocuğa karışan Çağla Şikel’i de unutmamak lazım. O her ne kadar genetik dese de korkunç disiplinle spor yaptığı belli:) Bense spor merkezimizin kapatılmasının yasını tutar gibi hala bir yerlere yazılmadım.

Nebahat Çehre bikinili!.. FOTO GALERİ-

Valide Sultan’dan transparan frikik!.. FOTO GALERİ-

İnşallah aldığımız yeni evimizin en alt katını spor salonu yapacaz:) Kocam icin her şeye değer deyip, çok uzaklara taşınıyorum ama halimden memnunum. Bizde havadis; bitmeyen enerjili konserler, albüm için hala stüdyoya gidip gelmeler ve Çeşme-Bodrum turlarımız. Bi koşuşturma bi yorgunluk gidiyo. Bu hafta Çeşme’ye gidilecek ve mekanları sizin için dolaşıp, tek tek yazıcam... Hadi görüşmek üzere...

DEMET AKALIN KURT

(AYAKLI GAZETE)

Demet ve Okan’ın romantik anları!.. FOTO GALERİ-

Demet’ten Alişan’a göbek önlemi!.. FOTO GALERİ-

Eşinden Demet Akalın’a büyük sürpriz!.. Saba şaşırdı kaldı!.. VİDEO

DEMET AKALIN BÖYLE EVLENDİ! FOTO GALERİ

Demet çocuğunu düşürdü, Twitter’da patladı!

Demet Akalın’a pet şişe böyle isabet etti!

İşte Demet Akalın’a pet şişe atıldığı o an!.. VİDEO