Abone Ol

Deivid'ten Alex'in prim iddiasına yalanlama!

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'nın başlattığı ve Aziz Yıldırım'ın da alevlendirdiği tartışma gün geçtikçe daha da ilginç hale gelmeye başladı.

Deivid'ten Alex'in prim iddiasına yalanlama!

Bir dönem Fenerbahçe formasını giyen Deivid De Souza, pirim tartışmasına yeni bir boyut kazandırdı.

Deivid de Souza'dan prim cevabı!

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza telefonla katıldığı canlı yayın programında flaş açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin bir dönem formasını giyen Deivid de Souza, telefonla katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu.

Alex'le birlikte aynı dönem Fenerbahçe'de top koşturan Deivid de Souza Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Derin Futbol' programına Brezilya'dan telefonla bağlanarak, Aziz Yıldırım'ı doğruladı.

Aziz Yıldırım'ın kendisine verdiği her türlü söz yerine getirdiğinin altını çizen Deivid De Souza, 'Sevilla maçından sonra Deivid ve arkadaşları onlara taahhüt edilen primi aldı mı?' sorusuna şöyle yanıt verdi;

'Maçtan sonra soyunma odasına gelerek, maçtan önce söylediği primin fazlasını söyledi. Ve o primi ödedi. Ben o primi aldım.Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile hiç görüşmem olmadı '

Alex ne demişti?

Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, bir dönem forma giydiği Fenerbahçe'nin, 2007-2008 sezonunda Sevilla'yı eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesine rağmen başkan Aziz Yıldırım'ın vaat ettiği primi alamadıklarını söylemişti.

Ahmet Çakar'dan şaşırtan Alex yorumu!Ahmet Çakar'ın Alex de Souza yorumu herkesi şaşırtacak. Ahmet Çakar 'Alex nankör, görgüsüz! Heykelini yıkmak lazım.' dedi.
 Alex'in bu iddiası üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir açıklama yaparak, Alex'in yalan söylediğini ve primlerin ödendiğine dair dekontları kamuoyu ile paylaşmış ve 'Alex gibi futbolcular 100 dolar için takla atarlar.' ifadelerini kullanmıştı. Yıldırım'ın belgesiyle ilgili konuşan Alex ise 'İmza benim değil' açıklamasını yapmıştı.