Abone Ol

Defne ve Ömer yakınlaşması sosyal medyada olay oldu

8-10 Ocak 2016 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Kiralık Aşk yer aldı.

Defne ve Ömer yakınlaşması sosyal medyada olay oldu

Kiralık Aşk’ta bu haftaki bölümde fanların uzun süredir beklediği Ömer ve Defne sahneleri ön plandaydı. Çiftin yakın sahneleri sosyal medyada oldukça ses getirirken, 24,07 Somera Rating alarak hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Beyaz Show’a bu hafta Diyarbakır’dan bağlanan Ayşe Öğretmen damgasını vurdu. İzleyicilerin bir kısmını duygulandıran bir kısmının ise eleştirisine hedef olan olay Twitter’da oldukça ses getirdi. Program 21,12 Somera Rating ile 2. sıraya yerleşti.

Acı Aşk’ta bu hafta Selin Şekerci hayranlarının tweetleri öne çıktı. Oyuncunun fanları daha fazla sahnesinin olmasını istediklerini dile getirirken bu bölüm bebeğin ölmediğinin ortaya çıkması da çok konuşuldu. 17,19 Somera Rating alan dizi 3. sıraya yerleşti.

Hafta sonunun en çok konuşulan dördüncü programı Cumartesi günü yayınlanan Elin Oğlu oldu. Elin Oğlu ilk canlı yayınında Mustafa Ceceli’yi konuk etti. En çok program sırasında reklama girilmeye çalışıp girilememesi ve Mustafa Ceceli’nin yeni saç stili konuşulurken program 13,08 Somera Rating ile 4. oldu.

En çok konuşulan 5. yapım Cuma günü yayınlanan Fatih Portakal ile Ana Haber oldu. Gündem ve haberlerle ilgili yorumlar #haksızmıyım etiketiyle paylaşılırken program 11,10 Somera Rating ile 5. oldu.

Defne ve Ömer yakınlaşması sosyal medyada olay oldu - Resim: 1